Η πιο τέλεια συνταγή για ντιπ πίτσας - Το ιδανικό συνοδευτικό για κρασί
Φτιάξτε αυτή την ξεχωριστή πίτσα, που αποτελεί, το τέλειο συνοδευτικό για ένα ποτήρι κρασί.
Ένα ντιπ που είναι κρεμώδες και τρώγεται πάντα ζεστό, Μπορείτε να βάλετε διάφορα υλικά, χωρίς περιορισμό!
Υλικά
- 340 γραμμάρια τυρί κρέμα
- 1 χούφτα βασιλικός
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο σε σκόνη
- 1/4 κουταλάκι του γλυκού νιφάδες κόκκινου πιπεριού
- 2 φλιτζάνια από την αγαπημένησ σας κόκκινη σάλτσα για πίτσα
- Τριμμένη μοτσαρέλα και τυρί τσένταρ
Συνταγή για ντιπ πίτσας
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Σε ένα αντικολλητικό μικρό ταψί ή ένα πυρεξ (αν χρησιμοποιήσετε πυρέξ καλό είναι το αλλείψετε με λίγο λάδι) ανακατέψτε το μαλακό τυρί κρέμα με τον φρέσκο βασιλικό, τη σκόνη σκόρδου, τις νιφάδες κόκκινου πιπεριού και τυχόν άλλα καρυκεύματα που επιθυμείτε. Αφού τα ανακατέψετε, απλώστε στο ταψί ομοιόμορφα.
Απλώστε πάνω από το τυρί τη μισή ποσότητα σάλτσας. Πάνω από τη σάλτσα απλώστε μια γενναιόδωρη στρώση από τριμμένη μοτσαρέλα και τυρί τσένταρ. Προσθέστε αλλαντικά και λαχανικά που τυχόν θέλετε. Ψήστε για περίπου 22 λεπτά ή μέχρι το τυρί να λιώσει και να ροδίσει στην κορυφή.