Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Τους νεκρούς θα τους τιμήσετε μόλις παραιτηθείτε και δικαστείτε»
Η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας επανέλαβε ότι ο Πρωθυπουργός θα πρέπει να δεχθεί την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών του επικοινωνιών τη νύχτα του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών.

Τους 57 λόγους, όσα και τα θύματα των Τεμπών, για τους οποίους ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει να παραιτηθεί, απαρίθμησε από το βήμα η Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατηγορώντας τον πως αντιστρατεύεται τα συμφέροντα των πολιτών που του έδειξαν την «πόρτα της εξόδου».
«Το έγκλημα και τους νεκρούς θα τους τιμήσετε μόλις παραιτηθείτε και μόλις αποδεχθείτε να δικαστείτε. Μέχρι τότε θα αποδεικνύετε τον κυνισμό και την αναλγησία σας», ανέφερε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, λέγοντας πως ο πρωθυπουργός «θα έπρεπε να είναι κατηγορούμενος».
«Έχετε ήδη χάσει. Και το ξέρετε. Έχετε χάσει γιατί έχετε απέναντί σας την ελληνική κοινωνία. Έχετε χάσει γιατί επιχειρήσατε να μετατρέψετε την τραγωδία σε ευκαιρία και ονομάσατε το έγκλημά σας θυσία. Έχετε χάσει γιατί σε αυτή την ύστατη στιγμή, που θα μπορούσατε να αναλάβετε ευθύνες, ήρθατε εδώ να κουνήσετε το δάχτυλο», υποστήριξε.