Συντριβή αεροπλάνου στο Τορόντο - Τούμπαρε κατά την προσγείωση
Οι διασώστες αναφέρουν ότι τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι τραυματίστηκαν, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο διεθνές αεροδρόμιο Pearson του Τορόντο στον Καναδά καθώς ένα αεροπλάνο αναποδογύρισε κατά τη διάρκεια της προσγείωσης.
Το αεροσκάφος που ανήκει στην εταιρεία της Delta Airlines και εκτελούσε το δρομολόγιο από τη Μινεάπολη των ΗΠΑ προς την καναδική πόλη, φέρεται να ενεπλάκη σε περιστατικό «κατά την προσγείωση». Τα βίντεο που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν το αεροσκάφος ανάποδα.
Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστα τα αίτια της συντριβής του αεροπλάνου. Από την πρόσκρουση, τουλάχιστον οκτώ άτομα φέρεται να έχουν τραυματιστεί, σύμφωνα με τους διασώστες που μίλησαν στο τοπικό κανάλι CP24.
Οι επιβάτες, με τη βοήθεια του προσωπικού του αεροδρομίου, εγκατέλειψαν το αεροσκάφος ενώ όχημα της πυροσβεστικής έριχνε αφρό από αντλία προκειμένου να αποφευχθεί τυχόν εκδήλωση φωτιάς.
Το Διεθνές Αεροδρόμιο Pearson του Τορόντο εξέδωσε μια πρώτη δήλωση σχετικά με το περιστατικό. «Το Toronto Pearson γνωρίζει ένα περιστατικό με εμπλεκόμενο κατά την προσγείωση που αφορούσε ένα αεροπλάνο της Delta Airlines που έφτασε από τη Μινεάπολη. Ομάδες έκτακτης ανάγκης έχουν σπεύσει στο σημείο και προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Όλοι οι επιβάτες και το πλήρωμα έχουν καταγραφεί».