Στα χέρια της ΕΛΑΣ οι απατεώνες με τα «μαϊμού-τροχαία» στην Πάτρα
Η λεία της εγκληματικής οργάνωσης υπολογίζεται στα 30.000 ευρώ σε μετρητά και τιμαλφή.

Ακόμη μία εγκληματική οργάνωση που δρούσε εξαπατώντας ανυποψίαστους πολίτες για δήθεν τροχαία συγγενικών τους προσώπων, έπεσε στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας.
Οι αστυνομικές αρχές της πόλης προχώρησαν στην εξάρθρωση της συμμορίας, που εξαπατούσε πολίτες στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το tempo24, την οργάνωση αποτελούσαν τρία άτομα, ανάμεσά τους η «εισπράκτορας» από περιοχή της Ηλείας, η οποία ήδη έχει προσαχθεί στο αστυνομικό μέγαρο της πόλης.
Από τη διακρίβωση της δράσης των απατεώνων, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα προέβαιναν σε αλλεπάλληλα «χτυπήματα», προέκυψε ότι πρόκειται για τους δράστες που εξαπατούσαν τους πολίτες με το πρόσχημα των «μαϊμού» τροχαίων.
Από την μέχρι στιγμής έρευνα της Ασφάλειας, η εγκληματική οργάνωση είναι υπαίτια σε οκτώ περιπτώσεις, τρεις τετελεσμένες και πέντε απόπειρες, με τη λεία τους να υπολογίζεται σε περίπου 30.000 ευρώ σε χρήματα και τιμαλφή.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, η οποία θα υποβληθεί σχετικώς στον αρμόδιο εισαγγελέα Πατρών.