Γιώργος Αγγελόπουλος: «Υπήρξε μεγάλη εκμετάλλευση, όχι μόνο από τα media, αλλά και από ανθρώπους»
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλη για τη ζωή του πριν και μετά το Survivor, εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν να λάβει μέρος στο ριάλιτι και θυμάται τα άσχημα συναισθήματα που διαχειρίστηκε όταν δεν μπορούσε να ασκήσει τα θρησκευτικά του καθήκοντα.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» με την Αθηναΐδα Νέγκα το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης και μίλησε για την εμπειρία του με τη δημοσιότητα, καθώς και για τα άτομα που εκμεταλλεύτηκαν τις καταστάσεις γύρω από αυτόν.
«Υπήρξε εκμετάλλευση όχι μόνο από τα μίντια αλλά και από ανθρώπους. Κατανοούσα σε μεγάλο βαθμό ότι λόγω της τηλεόρασης, της αναπαραγωγής και της δημοφιλίας του Survivor γίνεται, αλλά θεώρησα πολλές φορές ότι πέρα από την κόκκινη γραμμή που ήθελα να έχω. Ήταν έξω από το σπίτι της μάνας μου και να της πάρουν συνέντευξη. Τι να πω;» δήλωσε αρχικά.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην προσωπική του αλλαγή μετά την έξοδο από το τηλεοπτικό παιχνίδι: «Όταν βγήκα από όλο αυτό και μπήκα σε άλλη καθημερινότητα, προσπαθούσα να δω τι θα κάνω. Θα έπρεπε να είμαι και εγώ διαφορετικός σε αυτό το σπίτι και σε αυτή τη δουλειά που κάνουν οι άνθρωποι. Κάποιες φορές πιέζονται για να βγάλουν την είδηση. Μέχρι να δω πώς δουλεύει αυτό το πράγμα, θα έπρεπε να είμαι λίγο διαφορετικός. Έχω καταλάβει αρκετά πράγματα».
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κατέληξε λέγοντας: «Έχω καταλάβει ότι πρέπει να προσέχω πολύ το μαγνητοσκοπημένο σε σχέση με το live. Έχουν κοπεί δηλώσεις με άλλο νόημα! Είναι φαύλος κύκλος».
«Αισθάνθηκα την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη - Όταν έχεις πέραση νομίζεις ότι πετάς»
Ο ίδιος μίλησε μεταξύ άλλων για τα λάθη που έκανε στην προσωπική του ζωή σε νεότερη ηλικία.
"Έχω υπάρξει αυτοδίδακτος απέναντι στις γυναίκες, στις γνωριμίες της νεαρής μου ηλικίας και δεν ήμουν τόσο ειλικρινής. Βρήκα τη δύναμη να το πω μετά το παιχνίδι και να το αφηγηθώ. Δεν έχει να κάνει εάν ήταν έρωτες του καλοκαιριού, ο άνθρωπος που αισθάνεται κάτι για σένα, δεν είναι απαραίτητα κάτι εφήμερο για την ίδια. Δεν έχω υπάρξει ειλικρινής σε γνωριμίες που ενδεχομένως να γίνονταν σχέσεις. Θα μπορούσα να είμαι πιο ειλικρινής, δεν ήμουν και αισθάνθηκα την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη.Ήξερα ότι είναι λάθος, αλλά εντάξει, ένας έφηβος νομίζει ότι πετάει όταν έχει πέραση. Ήμουν και σε ένα επάγγελμα προνομιούχο, πάνω στο σκάφος μου, πιτσιρικάς, στη Σκιάθο" δήλωσε.
Η Μεγάλη Εβδομάδα του 2017
Σε άλλο σημείο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναφέρθηκε στη Μεγάλη Εβδομάδα του 2017, όταν βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες του "Survivor".
"Μία Μεγάλη Εβδομάδα που θυμάμαι είναι εκείνη που ήμασταν μακριά στον Άγιο Δομίνικο και δεν μπορούσα να επισκεφτώ την εκκλησία. Ήταν για μένα πολύ δύσκολο. Υπάρχει τρόπος, με το νου μας... Στο "Survivor" στερήθηκα τη Θεία Κοινωνία, αυτό είναι κάτι που πρέπει να αναφέρω για να απαντήσω στην ερώτησή σας. Προσπαθώ να μην παραλείπω" είπε.
O Ντάνος αναφέρθηκε και στη σύζυγό του Δήμητρα Βαμβακούση και στον τρόπο γνωριμίας τους.
«Η γυναίκα μου είναι κοντά στην εκκλησία και στη συγκεκριμένη εκκλησία (των Αγίων Ισιδώρων), είναι το μέρος όπου γνωριστήκαμε» ανέφερε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και πρόσθεσε: «Σίγουρα σε προδιαθέτει θετικά (όταν ένας άνθρωπος είναι της εκκλησίας). Νομίζω ότι ο γάμος, οι ανθρώπινες σχέσεις και η συζυγία είναι μία συνεχής προσπάθεια».