Γιώργος Αγγελόπουλος: «Η γυναίκα μου είναι κοντά στην εκκλησία - Είναι το μέρος που γνωριστήκαμε»
Ο πρώην παίκτης του «Survivor» και ηθοποιός αποκαλύπτει στην Αθηναΐδα Νέγκα πτυχές της προσωπικότητάς του που δεν γνωρίζαμε.
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις του, έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα «Καλύτερα Αργά» - που θα προβληθεί απόψε τα μεσάνυχτα στο Action 24 και μίλησε για την γνωριμία του με την σύζυγό του Δήμητρα Βαμβακούση, για την υποκριτική, αλλά και για πολλά άλλα θέματα της προσωπικής και επαγγελματικής του ζωής.
Όπως εξήγησε δεν έχει υπάρξει ειλικρινής απέναντι στις γυναίκες που γνώρισε στην νεαρή του ηλικία και μιλώντας για την υποκριτική αναφέρθηκε στην περιπλοκότητα που έχει ένας ρόλος, ενώ υποστήριξε ότι δεν ξέρει αν είναι καλός ηθοποιός και ότι αν του δοθεί ξανά η ευκαιρία μπορεί να γίνει καλύτερος.
Μιλώντας για την Δήμητρα Βαμβακούση είπε: «Υπάρχουν ζευγάρια που ο ένας είναι κοντά στην εκκλησία και ο άλλος δεν είναι. Η γυναίκα μου είναι κοντά στην εκκλησία αλλά και στην συγκεκριμένη εκκλησία (των Αγίων Ισιδώρων)... είναι το μέρος όπου γνωριστήκαμε.
Σίγουρα σε προδιαθέτει θετικά (όταν ένας άνθρωπος είναι της εκκλησίας). Νομίζω ότι ο γάμος, οι ανθρώπινες σχέσεις και η συζυγία είναι μία συνεχής προσπάθεια και ένας καθημερινός αγώνας».