Απόλλων Σμύρνης: Η σπουδαία κίνηση με την 3η εμφάνιση για τα παιδιά που δίνουν μάχη με τον καρκίνο
Ο Απόλλων Σμύρνης κυκλοφόρησε την πανέμορφη τρίτη εμφάνιση του, η οποία είναι αφιερωμένη στη μάχη κατά του παιδικού καρκίνου.

Τεράστια κίνηση από τον Απόλλωνα Σμύρνης που δημιούργησε μια εντυπωσιακή φανέλα, με ένα δυνατό μήνυμα. Συγκεκριμένα, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» εξέδωσε στη κυκλοφορία την 3η της εμφάνιση, η οποία είναι αφιερωμένη στα παιδία που δίνουν μάχη με τον καρκίνο. Μάλιστα, τα έσοδα από τις πωλήσεις της εμφάνισης θα διατεθούν στο σωματείο «Ελπίδα».
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα
«Ο Απόλλων Σμύρνης, η DieNasty, η Errea και η Benefit Software ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη δημιουργία μιας συλλεκτικής τρίτης εμφάνισης που τιμά την 134χρονη ιστορία του συλλόγου και στηρίζει έναν σημαντικό σκοπό.
Η ιστορία του Απόλλωνα Σμύρνης είναι μια απόδειξη αντοχής, αλληλεγγύης και συνεργασίας. Ο σύλλογος ιδρύθηκε στη Σμύρνη και αναγκάστηκε να μεταφερθεί στην Αθήνα το 1922 μετά την καταστροφή της πόλης. Με τη βοήθεια των αφοσιωμένων υποστηρικτών του, ανοικοδομήθηκε, ενώ το γήπεδό του κατασκευάστηκε χάρη στη συλλογική προσπάθεια των φιλάθλων. Αυτό το πνεύμα ενότητας συνεχίζει να εμπνέει, δείχνοντας ότι όταν οι άνθρωποι ενώνονται, μπορούν να ξεπεράσουν ακόμα και τις μεγαλύτερες προκλήσεις.
Με το ίδιο πνεύμα συνεργασίας δημιουργήθηκε η νέα τρίτη εμφάνιση. Περιορισμένη σε μόλις 134 κομμάτια, η φανέλα είναι το αποτέλεσμα μίας σύμπραξης τεσσάρων brands που μοιράζονται την ίδια δέσμευση στην ποιότητα, την καινοτομία και τον κοινωνικό αντίκτυπο. Η streetwear αισθητική της DieNasty, η τεχνογνωσία της Errea στον αθλητικό ρουχισμό και η συνεργατική και καινοτόμος προσέγγιση της Benefit Software συνδυάζονται με την κληρονομιά του Απόλλωνα Σμύρνης, δημιουργώντας ένα μοναδικό συλλεκτικό αντικείμενο. Τα έσοδα από την πώληση 100 φανελών θα διατεθούν στο Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».
Για τον εορτασμό της κυκλοφορίας, θα πραγματοποιηθεί δημόσια εκδήλωση στο all-day cafe bar kai φυσικό κατάστημα Skra_dynasty στην Αθήνα στις 28 Μαρτίου 2025, όπου θα συγκεντρωθούν φίλαθλοι, υποστηρικτές και συνεργάτες.
Η τρίτη εμφάνιση του Απόλλωνα Σμύρνης θα είναι διαθέσιμη προς πώληση από τις 29 Μαρτίου 2025, στο κατάστημα DieNasty και online στο dienasty.gr.
Γίνετε μέρος της αλλαγής».