Ζενεβιέβ: Για την λήξη συνεργασίας Παπαγεωργίου - Χριστοπούλου «Μακάρι το GNTM να τις ενώσει»
Η Ζενεβιέβ Μαζαρί παραδέχθηκε ότι περνάει πολύ όμορφα στην τηλεόραση και ότι δεν την πειράζει η έκθεση.
![φωτογραφία NDP φωτογραφία NDP](https://flashgr.cachefly.net/portal-img/art_featured/73/0h6a1256.jpg?crop=1301,805,9,147)
Στην εκπομπής της Ελένης Τσολάκη μίλησε η Ζενεβιέβ Μαζαρί και μεταξύ των θεμάτων που αναφέρθηκε ήταν η εκπομπή «First Dates» που παρουσιάζει η ίδια, η πιθανή επιστροφή της στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και το «GNTM». Αναφέρθηκε όμως και στην σχέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με την Έλενα Χριστοπούλου.
«Περνάω πολύ όμορφα στην τηλεόραση, μου αρέσει, δεν με πειράζει η έκθεση. Μερικές φορές σε κάποια εστιατόρια μπορεί να έρθει κάποιος και να μου ζητήσει μία φωτογραφία, δεν είναι τίποτα τραγικό, δεν έχω γίνει Σάκης Ρουβάς. Το «First Dates» πάει πάρα πολύ καλά. Ακόμα δεν έχουμε συζητήσει για του χρόνου» είπε αρχικά.
Ως προς την επιστροφή του ριάλιτι μόδας την επόμενη σεζόν και στο ενδεχόμενο να βρεθεί και πάλι στην θέση της κριτικής επιτροπής δήλωσε: «Φυσικά και θα ήθελα να συμβεί, είναι μία από τις αγαπημένες μου εκπομπές. Μακάρι να ξαναγίνει το «GNTM», δεν έχει γίνει ακόμα καμία συζήτηση. Με την Ηλιάνα δεν συζητάμε για το αν θα γίνει το «GNTM», λέμε άλλα πράγματα, κοριτσίστικα».
Τέλος αναφέρθηκε στις πρώην φίλες- συνεργάτιδες Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Έλενα Χριστοπούλου λέγοντας: «Η Ηλιάνα είναι καλά μετά την ιστορία με την Έλενα Χριστοπούλου, θα το χειριστούν με τον τρόπο τους. Μακάρι το «GNTM» να τις ενώσει».