Υφυπουργός με πολλά νεύρα και ένα σκληρό απωθημένο
![Φωτ. Eurokinissi Φωτ. Eurokinissi](https://flashgr.cachefly.net/portal-img/art_featured/73/6407128.jpg?crop=2048,1267,0,44)
Με τη φράση «τα νεύρα μου τσατάλια» περιγράφονται τα έργα και οι ημέρες υφυπουργού, σε υπουργείο που ακούγεται ότι είναι στο μπλοκάκι Μητσοτάκη για τον επερχόμενο ανασχηματισμό. Όμως, το πρόβλημα συμπεριφοράς του συγκεκριμένου στελέχους δεν είναι τωρινό, αφού οι διάδρομοι στο υπουργείο βοούν, κουβαλάει το απωθημένο ότι δεν κατάφερε σε κανένα από τα προηγούμενα rotation, να αναβαθμιστεί.
Η ένταση βέβαια, εκτός από το απωθημένο, έχει και ακόμη μια αιτία όπως με διαβεβαίωσαν... αρμοδίως. Όπως το γεγονός ότι δεν πρόκειται να πιάσει τη στοχοθεσία που έχει στον μπλε φάκελο, για το Ταμείο Ανάκαμψης, καθώς στην απορροφητικότητα, κονδυλίων ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ, έχει γράψει ένα ολοστρόγγυλο μηδενικό.
Για όλα όσα συμβαίνουν, είναι προφανώς ενημερωμένο το Μέγαρο Μαξίμου και ο Πρωθυπουργός φυσικά, ο οποίος μετά τον τελευταίο ανασχηματισμό έχει σταθερά στραμμένο το βλέμμα του μεταξύ άλλων και στο συγκεκριμένο υπουργείο.