Βουτσάς: Η τρυφερή ανάρτηση της κόρης του για την ημέρα Ελληνικού Κινηματογράφου - «Εύχομαι εκεί...»
Η Σάντρα Βουτσά θυμάται τον μπαμπά της: «Εύχομαι εκεί πάνω να είναι με την Καραγιάννη, την Αλίκη...» γράφει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της.

Η Φίνος Φιλμ, η ιστορική εταιρεία παραγωγής που σημάδεψε τον ελληνικό κινηματογράφο, τίμησε την Ημέρα Ελληνικού Κινηματογράφου με έναν ιδιαίτερο τρόπο.
Με αφορμή τον εορτασμό, η εταιρεία κυκλοφόρησε ένα συγκινητικό βίντεο-αφιέρωμα στους ανθρώπους, τις ταινίες και τις αξίες που καθόρισαν τη «χρυσή εποχή» του ελληνικού σινεμά.
Το βίντεο που παρουσίασε η Φίνος Φιλμ είναι ένα νοσταλγικό ταξίδι στον χρόνο, γεμάτο αξέχαστες σκηνές και αγαπημένους ηθοποιούς. Ανάμεσα τους ο Θανάσης Βέγγος, ο Ντίνος Ηλιόπουλος, ο Κώστας Βουτσάς, η Τζένη Καρέζη και άλλοι.
Με αφορμή λοιπόν αυτή την ξεχωριστή ημέρα και η Σάντρα Βουτσά, κόρη του αξέχαστου Κώστα Βουτσά, που χάρισε πολύ γέλιο και αγαπήθηκε όσο λίγοι κωμικοί της γενιάς του, έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στην οποία φυσικά πρωταγωνιστεί εκείνος και έγραψε στη λεζάντα του τα εξής:
«Ημέρα Ελληνικού Κινηματογράφου. Ένας από τους πρωταγωνιστές ήταν κ ο Κώστας Βουτσάς. Ο κινηματογράφος κ το θέατρο ήταν όλη του η ζωή, οι μεγάλοι του έρωτες… Ζούσε για να βρίσκεται σε μια σκηνή ή ένα κινηματογραφικό πλατό….Δεν άντεχε να βρίσκεται μακριά από αυτά που λάτρευε τόσο πολύ… Κ τελικά, έφυγε από την ζωή, παίζοντας ακόμα στο θέατρο…
Εγώ αφιερώνω αυτήν την ημέρα στον μπαμπά μου κ εύχομαι εκεί επάνω (όπου κ εάν βρίσκεται) να είναι με την Καραγιάννη, τον Δαλιανίδη, τη Βλαχοπούλου, την Αλίκη κ όλα τα φιλαράκια του κ φυσικά τον σπουδαίο, τον ένα κ μοναδικό Φιλοποίμην Φίνο, που εάν δεν υπήρχε εκείνος, δεν ξέρω τι μορφή θα είχε ο Ελληνικός Κινηματογράφος….Ελπίζω να περνάτε όλοι μαζί τέλεια!!!».
Δείτε την ανάρτηση: