Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που τσαντάκιας ρίχνει κάτω γυναίκα και την παρασέρνει στον δρόμο
Ο 43χρονος δρούσε κυρίως στην Αγία Παρασκευή και το Χαλάνδρι, ενώ μέσα σε μία μέρα φέρεται να έκανε ακόμη και τουλάχιστον 3 κλοπές.

Βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση του 43χρονου «τσαντάκια» που συνελήφθη από το ΤΔΕΕ Αγίας Παρασκευής -και πήρε ήδη τον δρόμο για τις φυλακές- εξασφάλισε το flash.gr, με μια γυναίκα να γλιτώνει από πιθανό σοβαρό τραυματισμό.
Στο βίντεο διακρίνεται ο 43χρονος να προσεγγίζει με το μηχανάκι του -ένα μπλε «παπάκι»- από πίσω μία γυναίκα, να της αρπάζει με χρήση βίας την τσάντα, να την πετάει στο οδόστρωμα και στη συνέχεια να την παρασέρνει για μερικά μέτρα μέχρι η γυναίκα να τραβήξει το χέρι της από την τσάντα.
Πρόκειται για κακοποιό που από τις 7 Μαρτίου 2025 όπου και αποφυλακίστηκε, έχει πραγματοποιήσει πλήθος χτυπημάτων με αυτόν τον τρόπο.
Οι δύο βασικές περιοχές δράσης του ήταν η Αγία Παρασκευή και το Χαλάνδρι, ενώ μέσα σε μία μέρα φέρεται να έκανε ακόμη και τουλάχιστον 3 κλοπές. Το ποινικό του παρελθόν είναι πολύ πλούσιο, καθώς εξέτισε ποινή κάθειρξης ακόμη και για βιασμό.