Βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση σπείρας που «ρήμαζε» σπίτια στην Αττική
Το κόλπο που χρησιμοποιούσαν προκειμένου να επιλέξουν τον στόχο τους - Είχαν διαπράξει 24 κλοπές σε Λαύριο, Ραφήνα και Διόνυσο.
Σπείρα που είχε διαπράξει τουλάχιστον 24 κλοπές σε περιοχές της Αττικής και δρούσε από τον περασμένο Ιανουάριο, εξάρθρωσε η αστυνομία.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει όμως ο τρόπος δράσης των κακοποιών. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, η σπείρα αποτελούνταν τουλάχιστον από τέσσερα άτομα, τα οποία είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των κατοίκων σε περιοχές της Αττικής, όπως είναι το Λαύριο, η Ραφήνα και ο Διόνυσος.
Στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το «Μεγάλο Κανάλι», δύο μέλη της σπείρας εισβάλλουν στα σπίτια, μόνον αφού σιγουρευτούν ότι δεν υπάρχει μέσα κανένας ένοικος.
Όσον αφορά τον τρόπο δράσης τους, φαίνεται ότι χτυπούσαν τα κουδούνια των σπιτιών – στόχων και σε περίπτωση που κάποιος ρωτούσε ποιος χτυπάει απαντούσαν ότι δήθεν γνώριζαν ότι το συγκεκριμένο σπίτι ενοικιάζεται.
Τα «χτυπήματα» της σπείρας γίνονταν συνήθως πρωινές ώρες.
Έχουν συλληφθεί όλα τα μέλη της συγκεκριμένης σπείρας, ενώ οι δύο άντρες της σπείρας πρόσφατα είχαν αποφυλακιστεί για παρόμοια αδικήματα.