Βίκινγκουρ: Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού χρησιμοποιούσε παράνομα παίκτη, ενώ το ήξερε
Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Conference League, Βίκινγκουρ, χρησιμοποιούσε εν γνώσει παράνομα παίχτη.

Ο Παναθηναϊκός πέταξε για Ελσίνκι όπου και ετοιμάζεται την Πέμπτη (13/2) να αντιμετωπίσει τη Βίκινγκουρ για τον πρώτο αγώνα της play off φάσης του Conference League, με στόχο να κάνει τα πρώτα βήματα προς την πρόκριση για την φάση των «16».
Λίγες μέρες πριν την αναμέτρηση ο προπονητής της ισλανδικής ομάδας, Σόλβι Οστέσεν, έκανε γνωστή την ευρωπαϊκή λίστα του συλλόγου όπου και συμπεριέλαβε τον Στιγκούρ Θόρνταρσον. Έναν παίκτη που έχει γίνει θέμα συζήτησης για εξωαγωνιστικούς λόγους.
Τον περασμένο Γενάρη ο 19χρονος είχε πραγματοποίησε την μεταγραφή του στην Βίκινγκουρ, ωστόσο δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής μέχρι τις 6 Φλεβάρη και μέχρι τότε δεν μπορούσε να παίξει σε ματς του συλλόγου του. Παρότι το γνώριζε αυτό η αντίπαλος των «πράσινων» τον γνώριζε δεν ενδιαφέρθηκαν και τον χρησιμοποίησε κανονικά.
Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου, Κάρλ Άρναρσον, ανέφεραν ότι τα πρόστιμα της ισλανδικής ομοσπονδίας ήταν τόσο μικρά που πήραν την απόφαση ότι είναι πιο σημαντικό να παίξει ο Ισλανδός. Συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής έπαιξε σε τρία διαφορετικά ματς, πετυχαίνοντας ένα γκολ.