Τζούρισιτς: «Θέλουμε τελικό Conference League»
Διαβάστε τις δηλώσεις που έκανε ο Φίλιπ Τζούρισιτς μιλώντας στη «La Nazione» ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τη Φιορεντίνα.

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για τον πρώτο αγώνα με αντίπαλο τη Φιορεντίνα στους «16» του Conference League, που θα φιλοξενηθεί στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη Πέμπτη (6/3, 19:45). Οι «πράσινοι» θέλουν να φτάσουν μέχρι τον τελικό, όπως υπογράμμισε ο Φίλιπ Τζούρισιτς, ο οποίος μίλησε στη «La Nazione», ενόψει των αναμετρήσεων με την ιταλική ομάδα.
Ο Σέρβος μέσος αναφερόμενος αρχικά στην κλήρωση τόνισε: «Πριν από την κλήρωση ήλπιζα να έρθει η Ραπίντ Βιέννης, η οποία είναι πιο αδύναμη ομάδα από τη Φιορεντίνα. Αλλά μετά, όταν κληρωθήκαμε με τη Φιορεντίνα σκέφτηκα ότι θα ξαναέβλεπα τόσους πολλούς φίλους. Τον Παλαντίνο, που αντιμετώπισα πολλές φορές ως αντίπαλος, τον Πραντέ, που τον είχα ως κόουτς στη Τζένοα, τον Κατάλντι, με τον οποίο έπαιζα στην Μπενεβέντο, αλλά πάνω από όλα τον υπέροχό μου φίλο τον Πελούσο. Πέρασα τέσσερα υπέροχα χρόνια μαζί του στη Σασουόλο».
Μιλώντας για τη Φιορεντίνα είπε: «Είναι μια μεγάλη ομάδα, φτιαγμένη για να φτάσει ως το τέλος του Conference League. Φυσικά είδα ότι δεν είναι σε καλή φόρμα αλλά ούτε κι εμείς είμαστε, για να είμαι ειλικρινής. Γι' αυτό θα είναι ένα δύσκολο ματς. Οι «Βιόλα» δεν παίζουν καλό ποδόσφαιρο αλλά είναι πολύ ταχυδυναμική και δυνατή σαν ομάδα».
Για το δικό του ρόλο του και τον στόχο του Παναθηναϊκού στη διοργάνωση:
«Αυτούς τους μήνες στον Παναθηναϊκό άλλαξα τον τρόπο παιχνιδιού μου και πλέον καλούμαι να σκοράρω. Παίζω σε μια μεγάλη ομάδα που έχει ως ''στόχο'' την κατάκτηση του πρωταθλήματος κάθε χρόνο και πρέπει να τα καταφέρουμε κι αυτή τη φορά. Παίζω σ' έναν κορυφαίο σύλλογο και θα το καταλάβετε καλά την Πέμπτη, που θα είναι 60 χιλιάδες κόσμος στο γήπεδο. Θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό, όπως έκανε και ο Ολυμπιακός. Έχουν χαράξει το μονοπάτι, δεν θέλουμε να μείνουμε πίσω».