Τούνη: Οι παρουσιαστές την «δίκασαν» που την ενοχλεί πια η δημοσιότητα «Να μην κάνει stories»
Η Ιωάννα Τούνη είναι εκνευρισμένη που την κυνηγούν οι κάμερες και δεν την αφήνουν να ζήσει τη ζωή της όπως λέει χαρακτηριστικά.

Με ένα story στο instagram η Ιωάννα Τούνη ενημέρωνε τους followers της ότι ετοιμάζεται να φύγει από την Θεσσαλονίκη για να έρθει Αθήνα προκειμένου να πάρει τον γιο της Πάρη, που ήταν με τον πατέρα του Δημήτρη Αλεξάνδρου και να επιστρέψουν Θεσσαλονίκη. 'Οπως ήταν αναμενόμενο οι δημοσιογράφοι των ψυχαγωγικών εκπομπών την περίμεναν στο αεροδρόμιο Ελευθεύριος Βενιζέλος.
«Παιδιά, τι πέσιμο είναι αυτό; Να σοβαρευτούμε λίγο... θα πέσετε πάνω μου. Παιδιά θέλω να ζήσω την ζωή μου. Είμαι πολύ καλά και δεν μου αρέσει που διαρρέουν τα ονόματά μας στις πτήσεις. Κάπως να σταματήσει αυτό. Δεν θα μείνω μέρες στην Αθήνα. Ήρθα να πάρω το μωρό μου και θα μείνω μια μέρα. Αν ήθελα να δώσω συνέντευξη θα πήγαινα σε ένα πλατό» είπε στους δημοσιογράφους φανερά εκνευρισμένη.
«Γιατί ενοχλείται; Αυτό δεν ήθελε; Όλοι κυνηγούν τη δημοσιότητα με έναν τρόπο» σχολίασε ο Δημήτρης Παπανώτας μέσα από την εκπομπή «Happy Day».
Ενώ ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε: «Δηλαδή θέλει να ζήσει τη ζωή της; Τι εννοεί ζωή της; Φόρα παρτίδα τα πάντα; Μας ενημερώνει για όλα; Όλα γίνονται εμπόρευμα και όλα πουλιούνται; Όλα εξαγοράζονται; Εάν το κρατήσει όμως από τώρα και στο εξής, θα είμαι ο μεγαλύτερος υπερασπιστής της. "Αφήστε με να ζήσω τη ζωή μου", δεκτό, θεμιτό, νόμιμο, ιερό. Αλλά να μας αποδείξει ότι θέλει να την αφήσουμε να ζήσει τη ζωή της. Την επόμενη φορά που θα κοινοποιεί λεπτομέρειες για τη ζωή της, γιατί να μας βάλει μέσα σ’ αυτήν; Δεν θέλει την τηλεόραση, ναι, αλλά να λέει ''δεν θέλω την τηλεόραση'' και όχι ''αφήστε με να ζήσω τη ζωή μου''. Δεν μπορεί να με κάνει η Τούνη οπαδό της και εν ριπή οφθαλμού να με διαψεύδει. Είναι ιερό το ''αφήστε με να ζήσω τη ζωή μου''. Δεν μπορείς να λες στον άλλον, στον μεροκαματιάρη ''άφησέ με να ζήσω τη ζωή μου!'', ''μη με βιάζεις'', ''μη με πιέζεις'' και να το κάνει εντέχνως για κάτι άλλο».
Για το ίδιο θέμα τοποθετήθηκε και η Κατερίνα Καινούργιου: «Καταλαβαίνω την αγανάκτησή της γιατί μπορεί να μην της αρέσει, αλλά έχω την εντύπωση ότι η ίδια το προκάλεσε. Έχουν έρθει μεγάλα ονόματα από το εξωτερικό και οι άνθρωποι στις αεροπορικές ποτέ δεν δίνουν στοιχεία. Με αυτή τη λογική χαλάς και σπίτια. Δεν νοείται να το κάνει αυτό μια αεροπορική. Να μην κάνει stories και να λέει "σε λίγο θα είμαι εκεί...» την συμβούλευσε κλείνοντας.
Και η Ιωάννα Τούνη με story στο instagram απάντησε: «Να πω ότι αυτό το πέσιμο που γίνεται στα αεροδρόμια με τις κάμερες και μικρόφωνα μέσα στα μούτρα να σου κλείνουν τον δρόμο, είναι το λιγότερο άκομψο. Αν ήθελα να μιλήσω σε δημοσιογράφους θα πήγαινα σε κάποιο event, ή θα εμφανιζόμουν σε πλατό κάποιας εκπομπής. Προφανώς και δεν θέλω και αυτό είναι καταπάτηση της ελευθερίας μου. Όπως και η διαρροή ονομάτων που πετάνε στην τάδε πτήση ή την τάδε ώρα και λαδώνετε άτομα από τις αεροπορικές για να σας τα λένε, είναι παράνομο. Αυτά».