Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο με τον 33χρονο που λήστευε οπλισμένος ψιλικατζίδικα και καφέ
Χτύπησε επτά καταστήματα μέσα σε δύο μήνες. Συνελήφθη με τις κατηγορίες της οπλοφορίας, της οπλοχρησίας και της ληστείας κατά συρροή.

Συνελήφθη ο 33χρονος που κατηγορείται ότι έκανε ληστείες σε ψιλικατζίδικα και καφέ στη Θεσσαλονίκη τους τελευταίους δύο μήνες.
Βίντεο-ντοκουμέντο από τη δράση του, λίγες ώρες μετά τη σύλληψή του είδε το φως της δημοσιότητας. Σ' αυτό φαίνεται να μπαίνει στα καταστήματα με προτεταμένο το όπλο του, ζητώντας με έντονο ύφος να του δώσουν τα χρήματα.
Μάλιστα, δεν φαίνεται να ταράζεται με την παρουσία πελάτισσας, ενώ είναι και ιδιαίτερα επίμονος, καθώς ακόμα κι όταν του λέει η υπάλληλος ότι δεν υπάρχουν άλλα χρήματα, ο δράστης της φωνάζει να βάλει όλα τα λεφτά.
Λήστεψε επτά καταστήματα μέσα σε δύο μήνες
Κατά τη δίμηνη δράση του, ο 33χρονος, αλβανικής καταγωγής, χτύπησε τουλάχιστον επτά καταστήματα.
Μάλιστα, υπολογίζεται ότι είχε αφαιρέσει από τα συγκεκριμένα μαγαζιά περισσότερα από 3.000 ευρώ.
«Στο δικό μας κατάστημα μπήκε κι έβαλε το όπλο στην πλάτη του συναδέλφου μου ζητώντας τα χρήματα από το ταμείο», λέει υπάλληλος καταστήματος στην Νεάπολη, από το οποίο ο ληστής άρπαξε 350 ευρώ, στα μέσα Ιανουαρίου, σύμφωνα με το voria που δημοσιοποίησε το βίντεο.
Την Παρασκευή η απολογία του 33χρονου δράστη
Με τον ίδιο τρόπο, οπλισμένος ο 33χρονος επιχείρησε να ληστέψει τα ξημερώματα της Κυριακής κατάστημα στους Αμπελόκηπους, όμως η υπάλληλος αντέδρασε, και εκείνος τράπηκε σε φυγή.
Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν λίγη ώρα αργότερα και σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της οπλοφορίας, της οπλοχρησίας και της ληστείας κατά συρροή, ενώ πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή.