«Θέλω να φυλάξω παιδιά πάλι»: Προκαλεί για μια ακόμη φορά η Μουρτζούκου - Η αγγελία και οι υπόνοιες
H Ειρήνη Μουρτζούκου, έρχεται ξανά στη δημοσιότητα με αφορμή την αναζήτηση νέας εργασίας - «Θα τους κάνω να σκάσουν»
Μετά από μήνες δημοσιότητας και έντονων σχολιασμών, η Ειρήνη Μουρτζούκου εμφανίστηκε και πάλι στα social media, δηλώνοντας πως θα ξαναδημοσιεύσει αγγελία για φύλαξη παιδιών.
Σε βίντεο που ανάρτησε στο TikTok, υποστήριξε ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο εις βάρος της και ότι τα όσα ακούγονται στα μέσα ενημέρωσης είναι αβάσιμα.
«Θα ανεβάσω σε αγγελία ότι θέλω να φυλάξω παιδιά πάλι. Εκεί! Θα τους κάνω να σκάσουν. Οι εξετάσεις του Παναγιώτη βγήκαν. Το τι λέει η κάθε εκπομπή είναι δικαίωμα της. Το τι λένε οι Αρχές είναι το θέμα. Η εκπομπή μπορεί να πει αύριο μεθαύριο ότι ο Ρήνος είναι μέσα. Βλέπεις κανέναν Ρήνο εσύ να είναι μέσα;
Το πότε θα καταθέσω το ξέρω, δεν μπορώ να στο πω δημόσια. Το επόμενο βήμα είναι να τα "πάρουν" τρεις πραγματογνώμονες, κανονικοί όχι από τις εκπομπές, να εξετάσουν τον φάκελο που βγήκε και μέσα σε αυτόν τον φάκελο να δουν τι υπάρχει».
«Η Δημογλίδου δημόσια βγήκε και είπε ότι δεν υπάρχει τίποτα εις βάρος μου»
Αναφερόμενη στις φήμες που τη συνδέουν με υπόθεση που είχε απασχολήσει την επικαιρότητα, υποστήριξε πως οι Αρχές δεν έχουν προχωρήσει σε κανένα κατηγορητήριο εναντίον της.
«Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι σε εγκληματική ενέργεια. Τράβα στο αστυνομικό τμήμα αύριο και ρώτα "θέλω να μάθω για αυτή την υπόθεση". Και άμα σου πουν εσένα ότι όλα αυτά που λένε από τα κανάλια αληθεύει έστω από τα εκατό το ένα, εγώ θα είμαι μαζί σου από αύριο».
Μάλιστα, υποστήριξε ότι διαθέτει πληροφορίες από μέσα, αφού –όπως ισχυρίζεται– έχει συγγενείς στον χώρο των media. «Έχω ξαδέρφη μέσα στα κανάλια. Και γνωρίζω. Μέχρι και προχθές που ήταν η Δημογλίδου δημόσια και βγήκε και μίλησε, είπε ότι δεν υπάρχει τίποτα εις βάρος μου. Λοιπόν, όταν θα ακούσετε κάτι εις βάρος μου να βγω η ίδια μέσα στη μέση του δρόμου και θα σας αφήσω ελεύθερους όλους».
«Πλήρωναν κάποιους για να λένε και καλά για υιοθεσίες»
Τέλος, η Ειρήνη Μουρτζούκου αφήνει υπόνοιες για «σκηνοθετημένες» και υποκινούμενες φήμες, που στόχο είχαν να τη βλάψουν, ενώ όπως είπε γνωρίζει και πρόσωπα - τα οποία δεν κατονόμασε- που χρηματοδοτήθηκαν για αυτόν ακριβώς τον λόγο.
«Γιατί τρία χρόνια δεν έχει βρεθεί κάτι. Όπως βγήκα και στις αρχές, βγήκα για να τους εξηγήσω τι έχει γίνει. Βγήκα μόνη μου γιατί πιο πριν δεν είχε νοιαστεί κανένας. ήμουν η πρώτη που άνοιξε την υπόθεση. Κανένας από αυτούς όταν ακούστηκε δεν έμαθε να ψάξει τι έχει γίνει.
Και όταν βγαίνει ο ένας και ο άλλος και βγάζουν κουβέντες οι οποίες δεν έχουν γίνει ποτέ και πληρώνουν ανθρώπους για να βγαίνουν και να λένε ψέματα και τα έχω δει με τα μάτια μου, τότε δεν έχει κανένας το δικαίωμα να μου πει εμένα κουβέντα. Εμένα δεν με πλήρωσαν για να πάω να μιλήσω, για αυτό που θέλω να ψάξω για τα παιδιά μου. Πλήρωναν, όμως κάποιους άλλους για να λένε και καλά για υιοθεσίες, για άλλα πράγματα, για αυτό σου λέω μην το ψάχνεις».