Τετέ: «Θέλουμε τις νίκες, είχαμε χρόνο να ξεκουραστούμε σωματικά και ψυχικά»
Ο Τετέ μίλησε στη Cosmote ενόψει του αιώνιου ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, τονίζοντας πως οι «πράσινοι» θέλουν τη νίκη.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο «Γ.Καραϊσκάκης» τον Παναθηναϊκό για την πρώτη αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League. Ο Τετέ, μίλησε στην Cosmote TV για το μεγάλο ντέρμπι και αναφέρθηκε στην αξία της ψυχικής και σωματικής ξεκούρασης των τελευταίων ημερών. Παράλληλα, ο Βραζιλιάνος εξτρέμ τόνισε πως στόχος των «πράσινων» είναι οι νίκες στα playoffs σε συνδυασμό με καλή εικόνα εντός του αγωνιστικού χώρου.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τετέ
Eίχατε την ευκαιρία να ξεκουραστείτε και να δουλέψετε ορισμένα πράγματα, κάτι που δεν είχατε τη δυνατότητα το προηγούμενο διάστημα λόγω των συνεχόμενων αγώνων και μπαίνετε σ’ αυτή τη «μάχη» των playoffs. Ποιο είναι το μεγάλο κίνητρο και τι θα προσπαθήσετε να κάνετε στο γήπεδο;
«Πράγματι, είχαμε χρόνο για να μπορέσουμε να ξεκουραστούμε και αυτό ήταν αρκετά σημαντικό διότι το κάναμε και σωματικά, αλλά και πνευματικά, δεδομένου ότι είχαμε αρκετά διαδοχικά παιχνίδια τον τελευταίο καιρό.
Από εκεί και πέρα, τα playoffs αποτελούν μια καινούργια φάση. Αυτό που θέλουμε είναι νίκες και ελπίζω να γίνουν παράλληλα και καλοί αγώνες».
Ποιος θεωρείς ότι είναι ο αντικειμενικός στόχος της ομάδας σ’ αυτά τα play offs, αρχής γενομένης από ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό εκτός έδρας;
«To βασικό είναι να κερδίζουμε στους αγώνες αυτούς, κάτι που θέλουμε να κάνουμε πάντα. Ακριβώς το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και με τον Ολυμπιακό. Θέλουμε τη νίκη, πιστεύω ότι θα γίνει ένας μεγάλος αγώνας και μοναδικός μας στόχος είναι αυτός».