Ταλαιπωρία για μαθητές από την Πρέβεζα: Εγκλωβίστηκαν στο Λονδίνο λόγω... απεργίας
Οι μαθητές θα χρειαστεί να διανυκτερεύσουν στην Κεφαλονιά, πριν επιστρέψουν τελικά στην Πρέβεζα.
Στιγμές αγωνίας και μεγάλης... ταλαιπωρίας έζησαν την Τετάρτη 9 Απριλίου 15 μαθητές και συνοδοί εκπαιδευτικοί από την Πρέβεζα, οι οποίοι εγκλωβίστηκαν στο Λονδίνο εξαιτίας της απεργίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, η πτήση επιστροφής προς την Πρέβεζα ακυρώθηκε, με τις πρώτες εναλλακτικές που πρότεινε η αεροπορική εταιρεία να μεταθέτουν το ταξίδι μετά το Πάσχα.
Πρόκειται για εκπαιδευτική εκδρομή φροντιστηρίου, με τους μαθητές να καταφέρνουν τελικά να επιστρέψουν στην Ελλάδα δύο ημέρες αργότερα.
Όπως αναφέρεται, τις πρώτες ώρες επικράτησε πανικός, καθώς δεν υπήρχαν διαθέσιμες πτήσεις και αρκετά παιδιά ξέσπασαν σε κλάματα από την ένταση και την αβεβαιότητα.
Η ταλαιπωρία, ωστόσο, δεν έχει ακόμη τελειώσει, καθώς οι μαθητές θα χρειαστεί να διανυκτερεύσουν απόψε στην Κεφαλονιά, πριν επιστρέψουν τελικά στην Πρέβεζα.