Συλλήψεις στα Ιωάννινα για πώληση αλκοόλ σε ανήλικο
Καταστηματάρχης και υπάλληλός του πιάστηκαν στα πράσα από τους αστυνομικούς σε συντονισμένη επιχείρηση.

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ιωαννίνων δύο ημεδαποί, οι οποίοι κατηγορούνται για έκθεση ανηλίκων σε επικίνδυνες ουσίες, συγκεκριμένα σε αλκοόλ.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων για την προστασία των ανηλίκων από το αλκοόλ, που πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με τη Δημοτική Αστυνομία, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι οι δύο συλληφθέντες, ως ιδιοκτήτης και υπάλληλος αντίστοιχα, καταστήματος διασκέδασης, είχαν προβεί στην πώληση αλκοολούχου ποτού σε ανήλικο.
Από τη Δημοτική Αστυνομία βεβαιώθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων.