Συγκλονίζει βίντεο από την ανάσυρση της 47χρονης που έπεσε σε χαράδρα στον Όλυμπο
Στην επιχείρηση συνέδραμαν δύο ελικόπτερα, ένα Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας και ένα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Βίντεο από την επιχείρηση διάσωσης της 47χρονης ορειβάτισσας από την Πολωνία, που έπεσε σε χαράδρα στον Όλυμπο και έχασε τη ζωή της, την Τρίτη 22 Απριλίου, έφερε στη δημοσιότητα το Open.
Σημειώνεται πως η άτυχη γυναίκα βρισκόταν για πεζοπορία με παρέα. Ωστόσο, κάτω από άγνωστες συνθήκες έχασε την ισορροπία της και έπεσε από μεγάλο ύψος.
Στο βίντεο φαίνονται στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας να επιχειρούν κάτω από αντίξοες συνθήκες. Στελέχη της 1ης, 2ης, 8ης ΕΜΑΚ, καθώς και τα έμπειρα στελέχη της Ορειβατικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης Λιτοχώρου του νομού Πιερίας επιχειρούν σε υψόμετρο 2.100 μέτρων πάνω από το καταφύγιο του Αγαπητού.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το μονοπάτι που περπατούσε μαζί με την παρέα της είχε αρκετό χιόνι, με αποτέλεσμα η γυναίκα να γλιστρήσει και να πέσει αρκετά μέτρα και να χάσει τη ζωή της ακαριαία.
Στην επιχείρηση συνέδραμαν δύο ελικόπτερα, ένα Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας και ένα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στα πλάνα απεικονίζεται να κατεβαίνει από το ελικόπτερο ένας διασώστης, ώστε να παραλάβει και να μεταφέρει τους συναδέλφους του στο ελικοδρόμιο, οι οποίοι περίμεναν σε δύσβατο σημείο, μετά το πέρας της επιχείρησης.