Συγκλονίζει ο Πύρρος Δήμας: «Όταν πέθανε η γυναίκα μου έπαθα νευρική βουλιμία»
«Έπεσα πολλές φορές ψυχολογικά, αλλά αυτό μου έμαθε ο αθλητισμός, να πέφτω και να ξανασηκώνομαι» τόνισε ο χρυσός Ολυμπιονίκης.

Συγκλονίζει με όσα αποκαλύπτει ο τέσσερις φορές Ολυμπιονίκης, Πύρρος Δήμας μιλώντας στον ALPHA Κύπρου και τον Τάσο Τρύφωνος σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη για τη ζωή του, η οποία θα προβληθεί την Κυριακή, 9 Μαρτίου, στον Alpha Κύπρου.
Ο χρυσός Ολυμπιονίκης και προπονητής μίλησε για μεγάλη απώλεια της συζύγου της, Αναστασίας, τα ψυχολογικά προβλήματα που του δημιουργήθηκαν αλλά και για τον δεύτερο γάμο του με την Αφροδίτη Σκαφίδα και τον ερχομό της κόρης τους.
Μιλώντας αρχικά για την αντιμετώπιση που έλαβε στην Ελλάδα, είπε: «Θυμάμαι ότι έμπαινα στα λεωφορεία και κρατούσα και με τα δύο χέρια, όχι μόνο με το ένα, για να μη φοβούνται τις τσέπες τους, γιατί όλοι κοιτιόντουσαν».
«Έπεσα πολλές φορές ψυχολογικά, αλλά αυτό μου έμαθε ο αθλητισμός, να πέφτω και να ξανασηκώνομαι. Μπορεί να έχω πάρει τέσσερα Ολυμπιακά μετάλλια, αλλά εάν δεν είχα την Αναστασία, δεν θα έπαιρνα ούτε ένα. Η Αναστασία μας προετοίμαζε. Τριάμισι χρόνια περάσαμε δύσκολα. Σίγουρα μου είχε πει ότι είμαι μικρός και κάποια στιγμή να ξαναφτιάξω τη ζωή μου» ανέφερε.
Μάλιστα, ο χρυσός ολυμπιονίκης μας παραδέχτηκε ότι: «Από τη στεναχώρια εγώ έπαθα νευρική βουλιμία. Δεν θα έκανα ποτέ βήμα για να ξαναπαντρευτώ και να κάνω παιδί, αν δεν έβλεπα κάτι στην Αφροδίτη».
Στην ερώτηση για την ενασχόλησή του με την πολιτική, ο θρύλος της άρσης βαρών απάντησε: «Όταν μπλέκεις με κόμματα, δεν είσαι πια ο Πύρρος Δήμας με τα 4 ολυμπιακά μετάλλια, είσαι ο Πύρρος Δήμας, σκέτος».