Στην αντεπίθεση η Πελικό: Μηνύει το περιοδικό που δημοσίευσε φωτογραφίες με τον νέο σύντροφό της
Το γαλλικό περιοδικό έκανε γνωστή τη νέα σχέση της Ζιζέλ, της γυναίκας που βιάστηκε ομαδικά από ανθρώπους με την άδεια του συζύγου της.

Έξαλλη είναι η Ζιζέλ Πελικό μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών που τη δείχνουν να περπατάει στον δρόμο μαζί με τον νέο της σύντροφο Ζαν Λου. Οι εικόνες ήρθαν στο φως λίγους μήνες μετά την απόφαση του δικαστηρίου να καταδικάσει τον τέως σύζυγό της σε 20 χρόνια κάθειρξη με την κατηγορία του ομαδικού βιασμού σε βάρος της.
Η Ζιζέλ Πελικό, βγαίνει στην αντεπίθεση και καταθέτει μήνυση κατά του περιοδικού Paris Match για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής, σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν οι δικηγόροι της τη Μεγάλη Πέμπτη.
Στην τελευταία του έκδοση, το Paris Match δημοσίευσε επτά φωτογραφίες της Πελικό στις οποίες συνοδεύεται από έναν άνδρα που περιγράφεται ως σύντροφός της. Οι δυο τους περπατούν στον δρόμο, κάνουν βόλτες με τα ποδήλατά τους και με το σκυλάκι που φέρεται να υιοθέτησαν ενώ, όπως τονίζουν οι αρθρογράφοι, το ζευγάρι απολαμβάνει τις ξέγνοιαστες στιγμές χαλάρωσης σε ένα γαλλικό νησί.
«Κάθε φορά που παραβιάζεται η προσωπική ζωή της πελάτου μας, θα αντιδρούμε και θα ζητάμε δικαστική απόφαση», δήλωσε την Πέμπτη ο δικηγόρος Αντουάν Καμύ. Ο Καμύ είπε ότι ήταν «σοκαριστικό» και «απογοητευτικό» το γεγονός ότι το Paris Match τραβούσε κρυφά φωτογραφίες της Πελικό, «της οποίας η δοκιμασία ήταν το θέμα 3.000 φωτογραφιών και βίντεο». Κατηγόρησε το περιοδικό ότι «δεν έμαθε τίποτα από την τετράμηνη δίκη».