Solmeister: «Από μικρός είμαι λίγο καταθλιπτικό παιδάκι - Η κατάθλιψη είναι μια φυλακή»
Όπως παραδέχθηκε έχει κάνει χρόνια ψυχοθεραπεία και μάλιστα έχει παροτρύνει και την στενή του φίλη Marseaux να κάνει το ίδιο.

Ο μουσικός παραγωγός και συνθέτης έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή «The 2Night Show» και μίλησε για την μάχη με την κατάθλιψη και την ψυχοθεραπεία που τον έχει βοηθήσει.
«Γενικά έχει καταλάβει ο κόσμος ότι από μικρός είμαι λίγο καταθλιπτικό παιδάκι και η Κυριακή ήταν η χειρότερή μου ημέρα, μέχρι που έκανες το «Πολύ την Κυριακή». Καθόμουν και το έβλεπα με τον αδερφό μου κι ήταν μία πολύ ευχάριστη νότα» εξομολογήθηκε ο Solmeister στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.
Και συνέχισε: «Έχω κάνει χρόνια ψυχοθεραπεία και παρότρυνα και την Marseaux. Είναι δύσκολο ζήτημα η κατάθλιψη... είναι μία φυλακή που μπορείς να βάλεις τον εαυτό σου. Αν πιστεύεις ότι δημιουργείς μόνο στα χειρότερά σου, είναι μία παγίδα που τη στήνεις εσύ για εσένα. Επέλεξα πλέον να μην ορμώμαι μόνο από εκεί, αλλά σίγουρα στα χειρότερά μου η μουσική ήταν εκεί όσο κανένας άλλος».
«Στο σχολείο ήμουν το παιδί που καθόταν μόνο του και έγραφε τα πρώτα του τραγούδια και είχα αναπτύξει, ως αμυντικό μηχανισμό, το χιούμορ. Είχα πάντα έναν δρόμο που βάδιζα μόνος μου, και αυτό με έσπρωξε στην τέχνη» παραδέχθηκε.
Ο Solmeister εξήγησε επίσης ότι η κακή ψυχολογία τον κάνει να ξεσπάει στο φαγητό. «Όταν δεν είμαι καλά συναισθηματικά ξεσπάω στο φαγητό. Όταν έχασα την γιαγιά μου παραιτήθηκα και πήρα 25 κιλά» αποκάλυψε.