Ρωμανός για ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν έχουν πει μια κουβέντα για τον νέο οχετό του ευρωβουλευτή Νίκου Παππά»
Νέα επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ από τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, Νίκο Ρωμανό, με αφορμή δήλωση του ευρωβουλευτή Νίκου Παππά.

Ανάρτηση με την οποία σχολιάζει δηλώσεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά, έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός.
Συγκεκριμένα, αναφέρει:
«Ο λαλίστατος κ. Καραμέρος, ο οποίος έχει βγάλει από χθες δύο ανακοινώσεις για έναν υπουργό που παραιτήθηκε για λόγους ευθιξίας, δεν έχει βρει ακόμα μια κουβέντα να πει για τον νέο οχετό του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παππά που, σχολιάζοντας την αλλαγή σκυτάλης στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, δήλωσε ότι "θα φοβόμαστε να βγούμε με τη βάρκα μας αν μας έχει “τσιμπήσει” και λίγο ο ήλιος, μη μας τουφεκίσει κανένας λιμενικός"!
Φυσικά η ευθιξία είναι άγνωστη λέξη για ένα κόμμα που έχει ακόμα στις τάξεις του και στην πρώτη σειρά των βουλευτικών του εδράνων τον καταδικασμένο 13-0 από το Ειδικό Δικαστήριο Νίκο Παππά.
Ένα κανονικό κόμμα θα είχε ήδη διαγράψει τον Ευρωβουλευτή κ. Παππά όταν αποκαλούσε τη ΝΔ "φυτώριο δολοφόνων, παιδόφιλων και βιαστών", όταν εξαπέλυε φρικώδεις επιθέσεις σε αστυνομικούς, όταν απειλούσε με "πεϊνιρλί" και ότι «θα κλαίει η μάνα τους", καθώς και όταν έκανε χυδαίες σεξιστικές επιθέσεις στα social media, δηλαδή πολύ πριν το σημερινό νέο ατομικό ρεκόρ αθλιότητας και χυδαιότητας.
Για τον ΣΥΡΙΖΑ των καταδικασμένων υπουργών, του 13-0, των παρα-υπουργείων Δικαιοσύνης, της "νεκρής Μαρίας του Έβρου" και της διεθνούς καμπάνιας δυσφήμισης και κατασυκοφάντησης της χώρας μέσω fake news, είναι απλώς Δευτέρα...».