Ρίγη συγκίνησης: Μαθητές σχημάτισαν το όνομα του αδικοχαμένου Άγγελου
Μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου στις Αρχάνες Ηρακλείου, συγκλονισμένοι από τον θάνατο του 3χρονου παιδιού, έδωσαν το δικό τους μήνυμα.
Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη από τη βάναυση κακοποίηση του 3χρονου Άγγελου από την 26χρονη μητέρα του και τον 44χρονο σύντροφό της που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατό του.
Η πρωτοβουλία μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου στις Αρχάνες του Ηρακλείου Κρήτης ραγίζει καρδιές. Σύμφωνα με το cretapost, οι μαθητές ανάρτησαν ένα πανό στο οποίο αναγραφόταν η φράση: «Ψυχοθεραπεύσου πριν γίνεις “γονιός” μπας και ο πλανήτης αλλάξει».
Παράλληλα, με τα σώματά τους σχημάτισαν το όνομα «Άγγελος», για να αποτίσουν φόρο τιμής στο αγοράκι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη κίνηση έγινε με τη σύμφωνη γνώμη και συμμετοχή των δύο διευθυντριών των σχολείων κ.κ. Κλεινάκη και Μπροχούτα.