Ψαρράς για δικαστική διαμάχη με Κιμούλη: Ποτέ δεν μίλησα... όσα πρέπει να πεις τα λες στο δικαστήριο
Ο γνωστός ηθοποιός τόνισε «και εμείς παιδιά μεγαλώνουμε και θέλουμε να είναι ασφαλή».

Στη δικαστική διαμάχη που έχει με τον Γιώργο Κιμούλη αναφέρθηκε ο Νίκος Ψαρράς που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Buongiorno» και δήλωσε αρχικά: «Έχουν περάσει 2-3 χρόνια και περιμένουμε. Όταν υπάρχει μία δικαστική υπόθεση, περιμένεις να αποφανθεί το δικαστήριο. Εμείς είμαστε στο περίμενε αυτή τη στιγμή μιας αποφάσεως. Εγώ ποτέ δεν μίλησα. Πράγματα που πρέπει να πεις στο δικαστήριο τα λες εκεί και αυτό κάναμε» εξηγεί για την δικαστική διαμάχη στην οποία εμπλέκεται και η Ζέτα Δούκα όπως και η Δώρα Χρυσικού.
Επιπλέον πρόσθεσε: «Για το θέμα του «Metoo», επειδή θεωρήθηκε όλα αυτά τα χρόνια ότι είναι μία ιστορία του θεάτρου, εμένα με λυπεί βαθιά, γιατί δεν είναι μόνο η κακοποίηση στο θέατρο, αλλά και στον δικό σου χώρο και παντού».
Και κατέληξε: «Το θέμα είναι ότι οι άνθρωποι που νιώθουν στο εργασιακό τους περιβάλλον κάποιου είδους κακοποίηση σωματική ή ψυχική, καλό είναι να έχουν το κουράγιο να βγούν και να μιλήσουν και εκεί να τους ακούσεις προσεκτικά. Γιατί και εμείς παιδιά μεγαλώνουμε και τα παιδιά μας θέλουμε να είναι ασφαλή.
Εμείς μπορούμε να μιλάμε γιατί ζούμε σε μία χώρα που υπάρχει δημοκρατία και η γνώμη του καθενός είναι σεβαστή. Από την άλλη, υπάρχει η δικαιοσύνη, που πρέπει να την αφήνουμε να κάνει τη δουλειά της. Για να είσαι ένας σωστός πολίτης σε μία χώρα, πρέπει να τηρείς όλα αυτά, τους νόμους και την απόφαση της δικαιοσύνης».