Πατήσια: Αστυνομικοί πήγαν να λύσουν καυγά με... φλογοβόλο και κατέληξαν να συλλάβουν παιδόφιλο
Ένας 52χρονος που είχε αποδράσει από το Ψυχιατρικό Τμήμα νοσοκομείου, απείλησε άνδρα με φλογοβόλο και πήγε να το σκάσει με σακούλες γεμάτες... αξεσουάρ παιδόφιλων!

Ένα... κελεπούρι επεφύλασσε στους αστυνομικούς μία κλήση στο Τμήμα με καταγγελία για επεισόδιο με απειλή σε πολυκατοικία.
Συγκεκριμένα, το περιστατικό εκτυλίχθηκε το πρωί του Σαββάτου (26/4) στα Πατήσια, με άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ να λαμβάνουν σήμα για ένα συμβάν σε εξέλιξη. Όταν έφτασαν στο σημείο τους ανέμενε ένας 50χρονος, ο οποίος και τους ενημέρωσε ότι δέχθηκε απειλή από ένα άτομο, ένοικο στην πολυκατοικία.
Οι αστυνομικοί κινήθηκαν προς την είσοδο του κτιρίου όπου εκείνη την ώρα έβγαινε ο εν λόγω άνδρας, ηλικίας 52 ετών, κρατώντας στα χέρια του δύο μεγάλες πλαστικές τσάντες και ένα... φλογοβόλο.
Μάλιστα, μετά από έρευνα των αστυνομικών, εντόπισαν μέσα στις σακούλες πέντε βιντεοκασέτες με άσεμνες επιγραφές, εννέα κολλάζ τύπου κάδρου με φωτογραφίες ανηλίκων, με και χωρίς εσώρουχα και περιγραφές ιδιόχειρες του ιδίου με άσεμνες εκφράσεις προς τα ανήλικα.
Τι εντοπίστηκε στο σπίτι του συλληφθέντα
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον κατηγορούμενο και τον οδήγησαν στο Τ.Δ.Ε.Ε. Πατησίων για την αυτόφωρη διαδικασία ενώ τα ανωτέρω αντικείμενα κατασχέθηκαν.
Λίγες ώρες αργότερα, στις 19:00 το απόγευμα του Σαββάτου, διενεργήθηκε έρευνα στο σπίτι του συλληφθέντα παρουσία εισαγγελέα, με αποτέλεσμα να κατασχεθούν: 11 βιντεοκασέτες, 6 παιδικά μαγιό, μία μικρή κορνίζα που απεικονίζει ανήλικα γυμνά και μία μεγάλη κορνίζα που απεικονίζει ανήλικα σε διάφορες πόζες.
Αξίζει να σημειωθεί πως διαπιστώθηκε ότι ο 52χρονος είχε αποδράσει δύο ημέρες νωρίτερα, το βράδυ της Πέμπτης (24/4) από το Ψυχιατρικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Νέας Ιωνίας «Κωνσταντοπούλειο» όπου νοσηλευόταν με Εισαγγελική Εντολή.