Ολυμπιακός: Πρόταση από Βραζιλία για τον Ολιβέιρα
Η Σπορτ Ρεσίφε έχει καταθέσει πρόταση στους «ερυθρόλευκους» για την απόκτηση του Σέρτζιο Ολιβέιρα.
Την πόρτα του Ολυμπιακού «χτύπησε» η βραζιλιάνικη, Σπορτ Ρεσίφε, που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Σέρτζιο Ολιβέιρα και μάλιστα έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στους Πειραιώτες. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι εκπρόσωποι τους Πορτογάλου μέσου τον έχουν προτείνει και σε ομάδες των ΗΠΑ με προφανή στόχο να του βρουν άμεσα μια νέα ποδοσφαιρική στέγη.
Οι «ερυθρόλευκοι» δεν είναι αντίθετοι στην παραχώρηση του 32χρονου μέσου και όλα δείχνουν πως τις επόμενες μέρες θα αποχωρήσει από την ομάδα.
Ο Ολιβέιρα αποκτήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο από τη Γαλατάσαραϊ, ενώ μέχρι στιγμής μετράει 14 συμμετοχές σε επίσημα παιχνίδια του Ολυμπιακού, χωρίς ωστόσο να έχει κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του.
Ο Βάσκος τεχνικός της ομάδας, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, δεν δείχνει να τον εμπιστεύεται ιδιαίτερα και από την πλευρά του έχει ανάψει το… πράσινο φως για την παραχώρησή του. Μένει, λοιπόν, να φανεί τις επόμενες μέρες αν βρεθεί η άκρη με τη Σπορτ Ρεσίφε ή κάποια από τις ομάδες των ΗΠΑ, ώστε να προχωρήσει η μεταγραφή του Ολιβέιρα.