Ολυμπιακός: Η αποστολή για τον αγώνα με την Μπόντο Γκλιμτ
Διαβάστε ποιους παίκτες συμπεριέλαβε στην αποστολή για το παιχνίδι με τους Νορβηγούς ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Πέμπτη (6/3, 22:00) εκτός έδρας την Μπόντο Γκλιμτ, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των «16» του Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις και φυσικά να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Ελ Καμπί, Γκαρθία και Όρτα, ενώ κανονικά υπολογίζονται οι Ρέτσος και Πιρόλα. Συνολικά στην αποστολή, που αναχώρησε για τη Νορβηγία, ο Βάσκος τεχνικός συμπεριέλαβε 20 παίκτες.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ:
«Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Πέμπτη (6/3, 22:00) την Bodo/Glimt στο «Aspmyra Stadion», στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα των δύο ομάδων για τους «16» του UEFA Europa League.
Ο προπονητής μας κ. Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ συμπεριέλαβε στην αποστολή για τη Νορβηγία τους παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές:
Αναγνωστόπουλος, Μπιανκόν, Τζολάκης, Κάρμο, Στάμενιτς, Τσικίνιο, Κωστούλας, Μαρτίνς, Έσε, Μουζακίτης, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Πιρόλα, Κοστίνια, Ροντινέι, Πάλμα, Γιάρεμτσουκ, Μπρούνο, Βέλντε, Ρέτσος.
Το πρόγραμμα του αγώνα Bodo/Glimt – Ολυμπιακός
Τετάρτη 5/3
- 12:00 Προπόνηση της Bodo/Glimt.
- 14:00 Συνέντευξη Τύπου της Bodo/Glimt.
- 19:00 Συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού στο «Aspmyra Stadion». Την ομάδα μας θα εκπροσωπήσει ο κ. Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και ο Κωνσταντίνος Τζολάκης.
- 20:00 Προπόνηση του Ολυμπιακού στο «Aspmyra Stadion».
Πέμπτη 6/3
- 22:00 Bodo/Glimt – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
* Ώρες Ελλάδας».