Ο viral αγρότης δείχνει πώς διαλέγουμε σωστά το καρπούζι
Ο καλύτερος τρόπος να διαλέξετε το σωστό καρπούζι
Το αγαπημένο καλοκαιρινό φρούτο δε λείπει από κανένα σπίτι την περίοδο του καλοκαιριού, καθώς προσφέρει ένα διάλειμμα δροσιάς στις ζεστές μέρες της εποχής. Ωστόσο, είναι μια πραγματικότητα ότι η επιλογή του κατάλληλου και πιο ώριμου καρπουζιού είναι, σίγουρα, κομμάτι δύσκολο.
Ποιος τελικά είναι ο πιο σωστός τρόπος να διαλέγουμε καρπούζι;
Πολλοί είναι αυτοί θα σας συμβουλέψουν το κοτσάνι του καρπουζιού που πρόκειται να αγοράσετε να είναι σίγουρα ξερόκαι καστανό.
Όμως, ο viral αγρότης έρχεται να διαψεύσει αυτόν τον μύθο.
Όπως μας εξηγεί σε νέο βίντεό του, ό,τι καρπούζι και να ψωνίζετε να είστε βέβαιοι ότι το κοτσάνι του είναι πράσινο, δηλαδή χλωρό, γιατί αυτό σημαίνει ότι είναι φρέσκο.
Ωστόσο, πολλοί θα προσπαθήσουν να σας πουλήσουν καρπούζια με ξερό κοτσάνι, πράγμα που σημαίνει ότι το καρπούζι θα έχει «κάτσει» μέσα, δηλαδή θα έχει ζαχαρώσει. Αυτός ο «κανόνας», βέβαια, ισχύει και για την ντομάτα.