Ο μοναδικός μαθητής στους Αρκιούς δεν θα παρελάσει μόνος για την 25η Μαρτίου
Τον μικρό Άγγελο θα παραστέκουν οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου της Βούλας.

Ο μικρός Άγγελος, ο μοναδικός μαθητής της Στ’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου των Αρκιών, στο μικρότερο σχολείο της Ευρώπης, δεν θα παρελάσει μόνος φέτος στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, καθώς στο πλευρό του για την εθνική μας επέτειο, θα βρίσκονται και άλλοι μαθητές!
Συγκεκριμένα, με τους μαθητές του πρώτου δημοτικού Βούλας θα παρελάσει και φέτος ο μοναδικός μαθητής στους ακριτικούς Αρκιούς, οι οποίοι έχουν ήδη φτάσει στο νησί και θα γιορτάσουν μαζί την 25η Μαρτίου. Ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα του Alpha εξέφρασε την χαρά του ενώ δήλωσε πως έχει ήδη κάνει καινούργιους φίλους.
Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή θα είναι η τελευταία παρέλαση στο νησί καθώς ο Άγγελος φέτος ολοκληρώνει το Δημοτικό και την επόμενη σχολική χρονιά θα πάει Γυμνάσιο στους Λειψούς.