Μπαρτζώκας: «Ο Ολυμπιακός είναι ο κόσμος του και τα μοναδικά συναισθήματα που μας προσφέρει»
Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΚΑΕ Ολυμπιακός, έστειλε το δικό του μήνυμα για τα γενέθλια του συλλόγου, ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, δεν θα μπορούσε να μην ευχηθεί στην μεγάλη του αγάπη, τον Ολυμπιακό για τα 100ά του γενέθλια. Ο προπονητής των Πειραιωτών μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ έστειλε τις δικές του ευχές για αυτό τον ένα αιώνα ζωής της ομάδας του.
Ο 59χρονος τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι κάτι παραπάνω από μια ομάδα, ενώ στάθηκε στην ιστορία του αλλά και τον κόσμο του.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«‘Εκατό χρόνια και δεν είναι αρκετά...’, που λέει και το σύνθημα! Για μένα, δεν είναι απλά μια ομάδα, είναι ένα τεράστιο κομμάτι της ζωής μου!
Από τότε που ως μικρό παιδί βρισκόμουν στις κερκίδες του ‘Καραϊσκάκης’, στη συνέχεια που τον ακολουθούσα πιστά ως φίλαθλος σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, ως την μέρα -μια από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου-, που ανέλαβα την τεχνική ηγεσία, ο Ολυμπιακός ήταν πάντα το σπίτι μου. Και πάντα έτσι θα τον νιώθω.
Ο Ολυμπιακός είναι κάτι παραπάνω από ένας σύλλογος. Είναι τρόπος ζωής, είναι η ιστορία του, είναι ο κόσμος του, είναι τα μοναδικά συναισθήματα που μας προσφέρει και δεν αναφέρομαι μόνο στις χαρές, αλλά και στις λύπες... Θεωρώ πως καμία άλλη ομάδα δεν έχει καταφέρει να αγγίξει σε τέτοιο βάθος τις καρδιές τόσου κόσμου.
Νιώθω ευλογημένος που στα 100στά γενέθλια του Ολυμπιακού, είμαι κι εγώ μέρος αυτής της τεράστιας ιστορίας. Εύχομαι στον Θρύλο μας να συνεχίσει να αφήνει το χρυσό του αποτύπωμα στον χρόνο και να μας γεμίζει περηφάνια».