Μπάντης προς τους διεθνείς: «Να διεκδικήσουμε πράγματα προς όφελος του ποδοσφαιριστή» [vid]
Στους διεθνείς μίλησε ο πρόεδρος του ΠΣΑΠΠ, Γιώργος Μπαντής, τονίζοντας πως αποτελούν παράδειγμα προς τους άλλους.

Τους παίκτες της Εθνικής ομάδας επισκέφτηκε ο πρόεδρος του ΠΣΑΠΠ, Γιώργος Μπαντής, εν όψει του αγώνα της Πέμπτης (20/03, 21:45) κόντρα στην Σκωτία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την άνοδο στην League A του Nations League.
Ο Μπαντής εξέφρασε την πίστη του προς τους διεθνείς, ενώ τόνισε πως με αυτούς στο πλευρό του, ο ΠΣΑΠΠ μπορεί να διεκδικήσει περισσότερα πράγματα για εκείνους και τους συναδέλφους τους.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Το ποδόσφαιρό μας έχει να δώσει πολλά περισσότερα από ό,τι ήδη δίνει. Το είπα και στη γιορτή του ποδοσφαιριστή, πάρα πολύ πρόσφατα, ότι αυτή η γενιά έχει και το ταλέντο, που απαιτείται, αλλά πάρα πολύ σημαντικό, έχει και την προσωπικότητα. Νομίζω πως είχαμε πάρα πολλά χρόνια να δούμε μια εθνική με ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν τόσο ισχυρή προσωπικότητα. Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχετε αυτό που πραγματικά θέλουμε όλοι. Αλλά ακόμα και αυτό να μη συμβεί, εμείς να ξέρετε ότι είμαστε μαζί σας.
Αυτό που θα ήθελα να σας πως είναι ότι πέρα από το ποδόσφαιρο που παίζουμε -ok κι εγώ μέχρι πρόσφατα έπαιζα- είναι πάρα πολύ σημαντικό, εμείς ως σωματείο να έχουμε κι εσάς κοντά.
Πρέπει να διεκδικήσουμε πράγματα προς όφελος όχι μόνο του ποδοσφαιριστή, αλλά και του ίδιου του αθλήματος και χωρίς εσάς, αυτό δεν μπορεί να συμβεί.
Πολλές φορές, κάποιος δεν θέλει να φαίνεται. Δεν είναι ανάγκη να φαίνεται. Υπάρχουν χίλιοι τρόποι για να βοηθήσουμε τον συνάδελφό μας. Γιατί το ποδόσφαιρό μας έχει να δώσει πολλά περισσότερα απ’ ό,τι δίνει μέχρι τώρα. Υπάρχει πάρα πολύ ταλέντο και θα πρέπει να αξιοποιηθεί αυτό. Ακόμα και διεκδικώντας και κάτι πάρα πολύ που εμείς κάνουμε συνεχώς προτάσεις, τη διεκδίκηση όλο και περισσότερων Ελλήνων ποδοσφαιριστών στις ενδεκάδες των ομάδων μας.
Δυστυχώς, εδώ βλέπετε ότι υπάρχει μια μάχη πάρα πολύ δύσκολη και θα πρέπει να δοθεί, γιατί αυτός ο μύθος, ότι ο Έλληνας δεν έχει ταλέντο, δεν υπάρχει»