MITSI VAR: Η Σοφία Βούλτεψη ως διαγωνιζόμενη στο Master Chef φτιάχνει Dubai chocolate
Σε αυτό το επεισόδιο η Σοφία Βούλτεψη, παίρνει θέση στον πάγκο του Master Chef και καλείται να φέρει εις πέρας μια εξαιρετικά δύσκολη δοκιμασία.
Άλλη μια βραδιά με άφθονο γέλιο χάρισαν ο Γιώργος Μητσικώστας και ο Σωτήρης Καλυβάτσης, στο επεισόδιο της σατιρικής εκπομπής «MITSI VAR», που μεταδόθηκε το βράδυ της Παρασκευής από τη συχνότητα του Action 24.
Σε αυτό το επεισόδιο η Σοφία Βούλτεψη, παίρνει θέση στον πάγκο του Master Chef και καλείται να φέρει εις πέρας μια εξαιρετικά δύσκολη δοκιμασία που της έχουν αναθέσει οι κριτές του μαγειρικού διαγωνισμού. Ο λόγος; Μα φυσικά η περιβόητη Dubai chocolate.
Χωρίς να χάσει χρόνο και έχοντας στο πλευρό της - σε ρόλο παρατηρητή- τον σεφ Κουτσόπουλο, ξεκινά με μια γερή δόση αλατιού. Στη συνέχεια στο μείγμα της προσθέτει την κουβερτούρα, ενώ σειρά έχουν τα φύλλα κανταϊφιού, τα οποία όπως επισημαίνει πρέπει να είναι πολύ συγκεκριμένα για να μην «συγκαλύψουν» το γευστικό αποτέλεσμα. Και κάπου εκεί επεμβαίνει και ο κ. Κουτσόπουλος, για να επιβεβαιώσει ότι το «μπάζωμα» έχει γίνει όπως ακριβώς επιτάσσει η συνταγή.
Αφού έχει ολοκληρωθεί η εκτέλεση της συνταγής, σειρά έχει το ψήσιμο. Λίγα λεπτά αργότερα το «έργο τέχνης» βγαίνει από τον φούρνο και τότε η Σοφία Βούλτεψη μαζί με τον σεφ Κουτσόπουλο, παίρνουν το ρίσκο της δοκιμής.
Βέβαια και μόνο από την εικόνα καταλαβαίνει κανείς ότι τα πράγματα δεν πήγαν και πολύ καλά. Η υποψία γίνεται βεβαιότητα όταν και οι δύο γίνονται «καπνός», με μοναδικό προορισμό την τουαλέτα.
Τα υπόλοιπα στο απολαυστικό βίντεο...