Μίλησε στα ελληνικά η Ερντέμ: «Είμαι πολύ χαρούμενη κι ευχαριστώ πολύ» [Vid]
Η Τουρκάλα προπονήτρια του ΠΑΣ Γιάννινα δε έκρυψε τον ενθουσιασμό της για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Γυναικών.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα με εντυπωσιακή εμφάνιση επικράτησε των Εσπερίδων με 79-69 και θα παίξει αύριο (16/2) στον τελικό του Κυπέλλου Γυναικών. Η Σελέν Ερντέμ πανηγύρισε με την ψυχή της τη μεγάλη νίκη και μετά το τέλος του αγώνα στις δηλώσεις της στην ΕΡΤ μίλησε (και) στα ελληνικά.
«Θέλω να πω στη γλώσσα σας, είμαι πολύ χαρούμενη κι ευχαριστώ πάρα πολύ. Ευχαριστώ όλες τις παίκτριες μου, ευχαριστώ όλο το σταφ. Είμαι πολύ χαρούμενη. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδια για εμάς. Οι παίκτριές μου τις τελευταίες 14 ημέρες σκέφτονταν αυτό το παιχνίδι. Για εμάς είναι κάτι ιστορικό» τόνισε χαρακτηριστικά ο Τουρκάλα προπονήτρια.