Μιχαηλίδης: «Ήταν σωτηρία αυτό που έπαθε ο Σταρόβας... ήταν παρατημένος»
«Τον έσωσε νομίζω αυτή η ιστορία» είπε για τον Δημήτρη Σταρόβα ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης προσθέτοντας: «Ο Σταρόβας δεν ενδιαφερόταν με τίποτα».
Για τους «Άγαμους Θύται» αλλά και για την περιπέτεια υγείας του Δημήτρη Σταρόβα, μίλησε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης που ήταν καλεσμένος στο «Καλημέρα είπαμε;» της ΕΡΤ.
Ο ηθοποιός μοιράστηκε μερικές λεπτομέρειες για την κατάσταση υγείας του φίλου και συνεργάτη του μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη τον Μάιο χαρακτηρίζοντας μάλιστα την περιπέτεια ως «σωτηρία» για τον καλλιτέχνη καθώς ο ίδιος δεν πρόσεχε την υγεία του και ήταν «παρατημένος»..
Χαρακτηριστικά, δήλωσε: «Καλά είναι, μια χαρά, είναι αισιόδοξος, δυνατός, τη γλίτωσε φτηνά. Τον έσωσε νομίζω αυτή η ιστορία. Ακόμα δεν του έχω πει "στα έλεγα". Του έλεγα "πήγαινε στον γιατρό να πάρεις ένα χάπι". Αλλά είναι αμετακίνητος και γι' αυτό έπαθε όλη αυτή τη ζημιά. Είχε μια μαρμαρρυγή, που είναι μια συνηθισμένη διαταραχή, αν έπαιρνε ένα χάπι δεν θα πάθαινε εγκεφαλικό. Όλοι λέγανε για τα κιλά, αυτά εντάξει επηρεάζουν, αλλά δεν ήταν η αιτία αυτή».
Δείτε το βίντεο:
Επίσης, εκμυστηρεύτηκε ότι το μόνο θέμα παραμένει στην ομιλία του, η οποία ολοένα και βελτιώνεται: «Αλλά είναι πολύ δυνατός. Ευτυχώς δεν έχει τίποτα άλλο, πέρα από τον λόγο που τον δουλεύει και είναι θέμα χρόνου να επανέλθει 100%. Στην κιθάρα δυσκολεύτηκε λίγο στην αρχή, μάλλον τρομοκρατήθηκε λίγο, αλλά παραμένει μεγάλη παιχτούρα».
Σε ερώτηση της Ζωής Κρονάκη για το αν ήταν «καμπανάκι» για τον Δημήτρη Σταρόβα αυτό το περιστατικό υγείας, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης απάντησε: «Βέβαια ήταν "καμπανάκι", σωτηρία ήταν. Εγώ του είπα ότι τον έσωσε. Ήταν παρατημένος». «Ο Σταρόβας δεν ενδιαφερόταν με τίποτα», υπογράμμισε έπειτα.
Εξάλλου ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης μίλησε για τους «Άγαμους Θύται»: «Με τους Άγαμους Θύται κλείσαμε φέτος τα 34 χρόνια».
Και συνέχισε: «Το καστ, που το κάνω εγώ, επέλεξα παιδιά, τα οποία με εκπλήσσουν. Συγκινούμαι, αγαπώ πολύ τους ηθοποιούς και τους τραγουδιστές. Οι νέοι πάντα με εντυπωσιάζουν, γίνομαι πιο αισιόδοξος, νομίζω ότι από αυτή τη συνεργασία με τους νέους ανθρώπους παίρνουμε και εμείς λίγη ζωή. Ειδικά στους Άγαμους που είμαστε 34 χρόνια, είναι 3η ή 4η γενιά, αναλόγως πώς θα ορίσουμε τη γενιά. Δηλαδή κλείνει ένας κύκλος, κάποιοι παραμένουμε, αλλά χρειάζεστε και νέο αίμα. Σκέψου η τελευταία γενιά πια μεγάλωσε. Έλεγα στον Πυγμαλίωνα και τον Χρυσοστόμου "είστε μεγάλοι πια, πρέπει να πάτε πίσω"».