Μια «ωραία ατμόσφαιρα» στην ΕΡΤ

Καταγγελίες και αρκετά νεύρα στην ΕΡΤ. Το κλίμα τις τελευταίες ημέρες στους διαδρόμους του ραδιομεγάρου και κυρίως σε εκείνους που βρίσκονται στον πρώτο όροφο, είναι ιδιαιτέρως άσχημο. Και τα όσα συμβαίνουν συχνά - πυκνά φτάνουν μέχρι το Μέγαρο Μαξίμου που μέσα στα χίλια μύρια προβλήματά του έχει να ασχολείται και με τις ανίατες ασθένειες του ραδιομεγάρου.
Προσέξτε τι συνέβη μέσα σε μόλις μία εβδομάδα:
Ξανθιά παρουσιάστρια της δημόσιας τηλεόρασης επιτέθηκε φραστικά σε αρχισυντάκτρια, η οποία όμως είναι σύζυγος παρουσιαστή που εργάζεται στην ιδιωτική τηλεόραση. Οι παρατηρήσεις της ξανθιάς παρουσιάστριας ήταν τόσο έντονες που η αρχισυντάκτρια κατέληξε στο νοσοκομείο, με καρδιακό επεισόδιο.
Ο σύζυγος της αρχισυντάκτριας δεν το άφησε να πέσει κάτω και διαμαρτυρήθηκε έντονα απευθείας στον πολιτικό προϊστάμενο της ΕΡΤ και όχι στον πρόεδρο της δημόσιας τηλεόρασης με τον οποίο γνωρίζονται χρόνια, έχουν περάσει από τα ίδια τηλεοπτικά μαγαζιά αλλά οι σχέσεις ήταν και εξακολουθούν να είναι ψυχρές.
Η ξανθιά παρουσιάστρια μπήκε στον «πάγο», ενώ οι φωνές του προέδρου της ΕΡΤ ακούστηκαν μέχρι τον πρώτο όροφο που βρίσκεται το γραφείο του γενικού διευθυντή Βασίλη Θωμόπουλου.
Πάντως ο σύζυγος της αρχισυντάκτριας και παρουσιαστής ιδιωτικού καναλιού που διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με την κυβέρνηση, λέει αριστερά και δεξιά πως δεν θα αφήσει έτσι το όλο ζήτημα.
Μια «ωραία ατμόσφαιρα»...