Ματετά: «Είμαι καλά, ελπίζω να επιστρέψω σύντομα» [Vid]
Ο επιθετικός της Κρίσταλ Πάλας έστειλε το δικό του μήνυμα από το νοσοκομείο καθησυχάζοντας τους πάντες.
Ο τραυματισμός του Ζαν-Φιλίπ Ματετά, στην αναμέτρηση της Κρίσταλ Πάλας με αντίπαλο τη Μίλγουολ για τους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας σόκαρε τους πάντες. Η κλωτσιά στο κεφάλι που δέχτηκε ο Γάλλος επιθετικός από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Λίαμ Ρόμπερτς, θα μπορούσε να του έχει προκαλέσει πολύ μεγάλη ζημιά, αλλά φαίνεται πως ο Ματετά γλίτωσε τα χειρότερα.
Από το νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα για να υποβληθεί σε εξονυχιστικές ιατρικές εξετάσεις έκανε μια ανάρτηση στα social media, αναφέροντας πως είναι καλά στην υγεία του, ενώ παράλληλα έδωσε συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.
«Σας ευχαριστώ για τα μηνύματά σας. Είμαι καλά, ελπίζω να επιστρέψω πολύ σύντομα και πιο δυνατός από ποτέ. Συγχαρητήρια παιδιά για την εξαιρετική δουλειά που κάνατε σήμερα. Σας αγαπώ» έγραψε χαρακτηριστικά ο 27χρονος επιθετικός καθησυχάζοντας όλους όσοι ανησύχησαν βλέποντας τον τραυματισμό του.