Κίνηση: «Σημειωτόν» στην άνοδο ο Κηφισός - Δυσκολία σε Βασιλίσσης Σοφίας και λεωφόρο Καρέα
Δυσκολία στις πιο κεντρικές οδικές αρτηρίες του λεκανοπεδίου. Ποιους δρόμους να αποφύγουν οι οδηγοί.

Αυξημένη κίνηση θα συναντήσουν οι οδηγοί τις πρωινές ώρες της Δευτέρας (17/3), καθώς θα πρέπει να κάνουν ιδιαίτερη υπομονή προκειμένου να φτάσουν στον προορισμό τους.
Σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις της Τροχαίας Αττικής, αρκετά δύσκολη χαρακτηρίζεται η κατάσταση στους κεντρικούς δρόμους του κέντρου, ενώ μετά και το σοβαρό τροχαίο που πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα με αποτέλεσμα να κλείσει ο δρόμος, η λεωφόρος Κηφισού χρειάζεται επίσης αρκετή υπομονή και στα δυο ρεύματα.
Αναλυτικά, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Τροχαίας, κίνηση παρατηρείται στους εξής δρόμους:
- Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών (έξοδος)
- Αθηνών-Λαμίας (κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος)
- Λ. Κηφισού (άνοδος)
- Βασ. Σοφίας (άνοδος)
- Βασ. Κωνσταντίνου (άνοδος)
- Περιφερειακή Καρέα από Ηλιούπολη
Στην Αττική Οδό παρατηρούνται καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 10΄-15΄από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Ηρακλείου.
Καθυστερήσεις 5΄-10΄στην έξοδο για Λαμία στο ρεύμα προς Ελευσίνα.