Ιωάννα Τούνη: «Δεν πρόλαβα να ξεκουραστώ» - Δύσκολη η επιστροφή της στην καθημερινότητα
Στην πόλη της, τη Θεσσαλονίκη, επέστρεψε η Ιωάννα Τούνη, μετά το ταξίδι της στην Σαντορίνη που συζητήθηκε αρκετά.

Η Ιωάννα Τούνη τις τελευταίες ημέρες τις πέρασε στις Κυκλάδες, και συγκεκριμένα στην Σαντορίνη όπου μαζί με την ομάδα της από την εταιρία που διατηρεί με ρούχα, την Bubblegun, επισκέφτηκαν το τουριστικό νησί προκειμένου να γυρίσουν την καμπάνια για την καλοκαιρινή κολεξιόν .
Μετά το επαγγελματικό ταξίδι η influencer χθες (10/4) το βράδυ επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο όπως φαίνεται, είναι πολύ δύσκολο για εκείνη να προσαρμοστεί ξανά στην καθημερινότητα της και τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.
Η influencer και επιχειρηματίας ανήρτησε σήμερα ένα νέο βίντεο με την μορφή του Instagram story, στο οποίο εξέφρασε την κούραση που ένιωθε. Όπως εξήγησε δεν πρόλαβε να ξεκουραστεί από το ταξίδι της, καθώς γύρισε αργά το βράδυ. Έτσι η προσωπική της περιποίηση πήγε «πίσω».
«Με έχει πιάσει πονοκέφαλος, δεν ξέρω, δεν είμαι στα καλά μου. Θα την φτιάξουμε όμως… Το μαλλί είναι τζίβες, δεν πρόλαβα χθες να λουστώ γιατί ήμουν κομμάτια. Να σχολάσω να πάω κομμωτήριο, να φάω και το ταπεράκι μου που το έχω στην τσάντα μου», λέει σε βίντεό της.
Παράλληλα δήλωσε πως αυτό που θέλει αυτή τη στιγμή είναι να τελειώσει τις δουλειές της και να γυρίσει στο σπίτι της και να χαρεί τον γιο της που όσο εκείνη έλειπε ήταν με τον μπαμπά του στην Αθήνα.
«Σήμερα δεν είναι η μέρα μου so far… Δεν πρόλαβα να ξεκουραστώ καθόλου από το ταξίδι. Έχω πολλά στο κεφάλι μου, θέλω απλά να τελειώσω τις δουλειές και το τρέξιμο και να αράζω με Παρούλη» ανέφερε στο Instagram story της η Ιωάννα Τούνη.
Δείτε το instagram story: