Ηλεία: Στο παρά 1' σώθηκε 45χρονη που αποπειράθηκε να πέσει από βράχο - Την έπιασε γυναίκα
Τα άμεσα αντανακλαστικά μιας γυναίκας έσωσαν μία 45χρονη στο Βούναργο της Ηλείας.

Τα άμεσα αντανακλαστικά μιας γυναίκας στο Βούναργο Ηλείας, πρόλαβε μια τραγωδία το μεσημέρι της Παρασκευής, 11 Απριλίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, μια γυναίκα περίπου 45 ετών που αντιμετωπίζει προβλήματα είχε ανέβει σε βράχο σε σημείο του χωριού, προκειμένου να βάλει τέλος στη ζωή της.
Μια γυναίκα αντιλήφθηκε τις κινήσεις της και χωρίς να χάσει χρόνο έσπευσε να την πιάσει πριν πηδήξει από τον βράχο.
Στη συνέχεια τη μετέφερε με προσοχή σε χώρο προστατευμένο προκειμένου να την ηρεμήσουν και κάλεσε τις Αρχές.
Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, αντιμετώπισαν με προσοχή την κατάσταση και φρόντισαν ώστε να μεταφερθεί η γυναίκα στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας και να τεθεί σε καθεστώς προστατευτικής φύλαξης, ενημερώνοντας παράλληλα και τους οικείους της.