Η Κέιτ μπήκε σε σχολικό λεωφορείο και πήγε βόλτα στην Εθνική Πινακοθήκη με μαθητές
Η πριγκίπισσα της Ουαλίας μπήκε σε σχολικό λεωφορείο και επισκέφτηκε την Εθνική Πινακοθήκη Πορτρέτων μαζί με μαθητές νηπιαγωγείου.
Πληθαίνουν οι εμφανίσεις της πριγκίπισσας Κέιτ καθώς εμφανίστηκε δημόσια για τέταρτη φορά μέσα σε μια εβδομάδα γεγονός που προκάλεσε τον ένθερμο ενθουσιασμό των θαυμαστών.
Η πριγκίπισσα Κέιτ επισκέφτηκε την Εθνική Πινακοθήκη στο Λονδίνο (NPG) εγκαινιάζοντας μια πιο διαδραστική εμπλοκή στα κοινωνική ζητήματα με τα οποία καταπιάνεται. Αυτή τη φορά, θέλησε να βοηθήσει τα παιδιά κάτω των πέντε ετών να αναπτύξουν τις κοινωνικές και συναισθηματικές τους δεξιότητες.
Η Κέιτ, η οποία είναι προστάτης του NPG από το 2011, συνόδευσε μια ομάδα μαθητών ηλικίας 4-5 ετών με τα οποία επιβιβάστηκε σε σχολικό λεωφορείο από την περιοχή Fitzrovia στην πλατεία Trafalgar για να συμμετάσχει στο The Bobeam Tree Trail για πρώτη φορά.
Η 43χρονη μέλλουσα βασίλισσα της Αγγλίας έδειχνε κομψή φορώντας ένα καφέ blazer, το οποίο συνδύασε με ένα σκούρο ζιβάγκο και ένα φαρδύ παντελόνι με σκούρες ρίγες. Για κοσμήματα επέλεξε ένα ζευγάρι χρυσούς κρίκους ενώ τα μαλλιά είχαν το χαρακτηριστικό loose wave χτένισμά της.