Η Ιωάννα Παλιοσπύρου «έκλεισε» τα 39 - «Θα αξιοποιήσω στο έπακρο τη δεύτερη ευκαιρία μου στη ζωή»
Ένα μήνυμα γεμάτο ελπίδα, και αποφασιστικότητα, από μια γυναίκα που έχει περάσει δύσκολες δοκιμασίες, αλλά συνεχίζει να πορεύεται με χαμόγελο

Τα 39 της χρόνια «έκλεισε» η Ιωάννα Παλιοσπύρου και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις σκέψεις και τα συναισθήματά της για την ξεχωριστή αυτή μέρα. Τα γενέθλιά της σηματοδοτούν μια νέα σελίδα, γεμάτη όνειρα, στόχους και κυρίως ευγνωμοσύνη για τη ζωή. Και, όπως όλα δείχνουν, είναι έτοιμη να τη ζήσει στο έπακρο!
Ανεβάζοντας φωτογραφίες με την τούρτα της, η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για την αλλαγή της δεκαετίας στη ζωή της. Παράλληλα αναφέρθηκε στη δεύτερη ευκαιρία που πήρε, μετά την επίθεση που υπέστη, και δήλωσε πως θέλει να την αξιοποιήσει όσο μπορεί.
«Στα φετινά γενέθλια σκεφτόμουν κυρίως πως είναι η τελευταία χρονιά που θα έχω το “3” μπροστά. Περίεργο συναίσθημα.
Επίσης, πόσο ευγνώμων είμαι που μεγαλώνω με όμορφη ζεστή καρδιά. Και τέλος, πως αυτή τη δεύτερη ευκαιρία που μου δόθηκε στη ζωή, θέλω να την αξιοποιήσω στο έπακρο! Let’ s do this!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.
Ένα μήνυμα γεμάτο ελπίδα, αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα, από μια γυναίκα που έχει περάσει δύσκολες δοκιμασίες, αλλά συνεχίζει να πορεύεται με χαμόγελο, δυναμισμό και αισιοδοξία.
Ανάμεσα σε εκείνους που έστειλαν τις ευχές τους για «χαρούμενα γενέθλια» στην Ιωάννα Παλιοσπύρου ήταν η Σμαράγδα Καρύδη, η Δώρα Χρυσικού, η Ελένη Καρακάση, η Άντα Λιβιτσάνου (η οποία επιμελήθηκε και την εντυπωσιακή της τούρτα), η Μαριάννα Τουμασάτου, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και η Δώρα Τσαμπάζη.
Δείτε την ανάρτηση: