Γυαλιά καρφιά στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου μετά από άγρια συμπλοκή Ρομά με γιατρούς
Η μανία των δραστών ήταν τέτοια που από τα χέρια τους δεν γλίτωσαν ούτε οι αστυνομικοί που κλήθηκαν στο σημείο.

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης 11/03 στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου όταν ξέσπασε άγριος καβγάς μεταξύ συγγενών ενός ασθενούς και των γιατρών.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι συγγενείς του ασθενούς που τον μετέφεραν για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες απαίτησαν να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας προπηλακίζοντας και χτυπώντας πολύ άγρια τον εφημερεύοντα γιατρό. Η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο όταν επιτέθηκαν και εναντίον του οδηγού του ασθενοφόρου αλλά και άλλων υγειονομικών υπαλλήλων του Κέντρου Υγείας. Σημειώνεται ότι οι δράστες βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ.
Ωστόσο, οι υγειονομικοί κάλεσαν αμέσως την αστυνομία η οποία όμως δεν γλύτωσε από τη μανία των συγγενών καθώς δέχτηκαν εξίσου επίθεση. Μάλιστα, ένας αστυνομικός δέχτηκε βαριά χτυπήματα και έπεσε αναίσθητος στο έδαφος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που οι εργαζόμενοι στο Κ.Υ. Τυρνάβου πέφτουν θύματα ανάλογων συμπεριφορών. Το περιστατικό καταδίκασε και η δημοτική αρχή Τυρνάβου, που συμπαρίσταται στους εργαζόμενους του Κέντρου Υγείας, τους οποίους επισκέφθηκε μετά το συμβάν και ο δήμαρχος Στ. Τσικρίτσης.