Φουρέιρα για τον γιο της: «Δεν γίνεται να μη σκέφτομαι μήπως του κάνουν bullying στο σχολείο»
Η τραγουδίστρια εξήγησε επίσης γιατί την τρόμαζε να κάνει search στο διαδίκτυο το όνομά της.

Για την προσωπική της ζωή, τον γιο της Ερμή και όσα την τρομάζουν σχετικά με το μεγάλωμά του μίλησε η Ελένη Φουρέιρα στην ραδιοφωνική εκπομπή «Daily Κους Κους». Αναφέρθηκε όμως και στο ότι παλιά την τρόμαζε να κάνει search το όνομά της στο διαδίκτυο και εξηγεί τον λόγο.
«Δεν έχω κάνει ποτέ search το όνομά μου. Με τρόμαζε πιο μικρή. Τρομάζω για το τι θα δω. Τρόμαζα. Όχι τώρα. Αλλά τρόμαζα για το ότι θα κράζει κάποιος, τι θα πει… Κάποια στιγμή στην αρχή της καριέρας μου, με επηρέαζε τόσο πολύ ψυχολογικά που είχα πάθει και ένα θέμα υγείας. Δε μπορούσα να το διαχειριστώ, σκεφτόμουν ότι δεν έχω πειράξει κανέναν» είπε η τραγουδίστρια.
Μιλώντας για τον γιο της και τις ανησυχίες που έχει δήλωσε: «Δεν έχω σκεφτεί πως θα εξηγήσω στον Ερμή τι δουλειά κάνω. Πολλά τραγούδια μου τα χορεύει και τα τραγουδάει, αλλά δεν έχω ιδέα αν έχει καταλάβει ότι είναι δικά μου. Είμαι η μαμά του. Δε γίνεται να μη σκέφτομαι μήπως του κάνουν αργότερα bullying στο σχολείο. Πιο πολύ με τρομάζει το να μη νιώθει ότι θα πρέπει να ξεπεράσει είτε εμένα, είτε τον μπαμπά του σε κάτι».
Όσο για το πώς βλέπει την σχέση της με τον Αλμπέρτο Μποτία; «Δε ζηλεύω πάρα πολύ. Είναι και η ενέργεια του άλλου. Το καταλαβαίνεις αν δε σου δίνει δικαιώματα. Δε μπορείς να κρατήσεις κάποιον με το ζόρι… Αν είναι ο σύντροφός μου να ερωτευτεί κάποιον άλλον άνθρωπο και να θέλει κάποιον άλλον και όχι εμένα, μπορεί να με πονέσει αλλά στο τέλος, επειδή τον αγαπάς, θες να είναι ευτυχισμένος».