Φωτιά στην οδό Πειραιώς, στο κτήριο όπου στεγάζονταν το ΙΚΑ
Στο σημείο επιχείρησαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία.
![Φωτο: Flash.gr/Γιάννης Κέμμος Φωτο: Flash.gr/Γιάννης Κέμμος](https://flashgr.cachefly.net/portal-img/art_featured/74/whatsapp-image-2025-02-14-at-205902.jpeg)
Φωτιά ξέσπασε στο κτήριο όπου στεγάζονταν στο παρελθόν τα γραφεία ΙΚΑ επί της οδού Πειραιώς, στο κέντρο της Αθήνας, το βράδυ της Παρασκευής 14/2.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Συγκεκριμένα, επιχείρησαν 20 πυροσβέστες με έξι οχήματα και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα. Λίγες ώρες αργότερα, κατάφεραν να σβήσουν την πυρκαγιά.
Οι Αρχές προχώρησαν και σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο σημείο. Συγκεκριμένα, διακόπηκε προσωρινά η κυκλοφορία από τη συμβολή της Πειραιώς με την οδό Πλαταιών έως την οδό Κολοκυνθούς.
Λίγο πριν από τις δέκα το βράδυ, η Ελληνική Αστυνομία «άνοιξε» τους δρόμους και αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων.