Φωτεινή Ντεμίρη: «Δεν θέλω να ευτελίζω μια σχέση η οποία ήταν σπουδαία»
«Διάβασα κάπου και είναι αλήθεια ότι όσο προχωράμε και εξελισσόμαστε, μοιραίο είναι να φεύγουν σχέσεις από τη ζωή μας» είπε η ηθοποιός στην Αθηναϊδα Νέγκα,.

Την Φωτεινή Ντεμίρη φιλοξένησε η Αθηναΐδα Νέγκα , το βράδυ της Πέμπτης, στο νέο επεισόδιο για την εκπομπή «Καλύτερα αργά» του Action 24. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τους λόγους που πολλές φορές χωρίζουν οι άνθρωποι καθώς και εκείνους που οδηγούν στο ευρύτερο τέλος των προσωπικών σχέσεων.
Πιο συγκεκριμένα, η Φωτεινή Ντεμίρη εκμυστηρεύτηκε αρχικά πως «οι άνθρωποι χωρίζουν για πάρα πολλούς λόγους, ευχάριστους. Δηλαδή όταν φτάσεις να χωρίσεις, είναι καλό να χωρίσεις. Είναι ευχάριστο, είναι κάτι καλό, τελειώνει κάτι. Αυτό θα το πω και για τις φιλικές σχέσεις. Εγώ σταμάτησα δυο φιλικές σχέσεις… αιώνων, γιατί έβλεπα ότι δεν ήταν το ίδιο με παλιότερα και πατούσαν σε ένα ψέμα πια».
«Δεν μπορώ να συμβιβαστώ με τα ψέματα. Όταν αισθάνομαι αγάπη και σε αισθάνομαι αδελφή μου ή αδελφό μου, δεν μπορώ να συνεχίσω αν δεν λαμβάνω το ίδιο και αν δεν είναι το ίδιο. Δεν θέλω να ευτελίζω μια σχέση η οποία ήταν σπουδαία».
«Διάβασα κάπου και είναι αλήθεια ότι όσο προχωράμε και εξελισσόμαστε, μοιραίο είναι να φεύγουν σχέσεις από τη ζωή μας. Να της αφήνουμε πίσω και εμείς να προχωράμε. Οπότε είναι ένα μέρος της εξέλιξης μας και το να σταματάει η σχέση η κολλητή με κάποιους ανθρώπους» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Φωτεινή Ντεμίρη στο talk show με την Αθηναϊδα Νέγκα το βράδυ της Πέμπτης.