Φάμελλος: «Πόσα λάθη μπορεί να πληρώσει ακόμα η πατρίδα μας κύριε Μητσοτάκη;»
«Δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη στην εξωτερική πολιτική της ΝΔ» αναφέρει σε ανάρτησή του στο X ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Επικριτικός ως προς το ταξίδι του που έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην Ιερουσαλήμ και τις επαφές του εκεί είναι με ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος.
Ειδικότερα, στην ανάρτησή του ο κ. Φάμελλος αναφέρει τα εξής:
«Πόσα λάθη μπορεί να πληρώσει ακόμα η πατρίδα μας κύριε Μητσοτάκη;
Ο προκλητικός κατήφορος της κυβέρνησης Μητσοτάκη συνεχίζεται και εξάγεται και στο εξωτερικό.
Ο πρωθυπουργός, αφού αποφάσισε να επισκεφθεί την Ιερουσαλήμ εν μέσω της συνεχιζόμενης αιματοχυσίας του Παλαιστινιακού λαού από το Ισραήλ, συνάντησε μόνο τον Ισραηλινό πρωθυπουργό, χωρίς να συναντήσει τον Πρόεδρο της Παλαιστίνης.
Μετά τη συνάντηση, δεν βρήκε ούτε μια κουβέντα να πει για το Παλαιστινιακό και την ανάγκη να τερματισθεί η γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού.
Δεν βρήκε ούτε μια κουβέντα να πει για την ανάγκη να υπάρξει ειρήνη στο πλαίσιο του Διεθνούς Δικαίου.
Προκλητικά εξέφρασε τη χαρά του, εγκλωβισμένος στα σοβαρά γεωπολιτικά του λάθη και τη διεθνή απομόνωση, που αφαιρούν απο τη χώρα μας τον ρόλο του πυλώνα σταθερότητας και ειρήνης.
Δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη στην εξωτερική πολιτική της ΝΔ, η οποία εδώ και 6 χρόνια αδυνατίζει την Ελλάδα.
Αλήθεια, πόσα λάθη μπορεί να πληρώσει ακόμα η πατρίδα μας κύριε Μητσοτάκη;»