Έκτορας Μποτρίνι: Το τηλεοπτικό «διαζύγιο» με τον Μάρκο Σεφερλή και τα νέα επαγγελματικά σχέδια
Μιλώντας για την κριτική που δέχεται κατά καιρούς εξήγησε ότι έχει «φάει πολύ κράξιμο για τα πιάτα του».

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε ο Έκτορας Μποτρίνι και αναφέρθηκε στη λήξη της συνεργασίας του με το Μάρκο Σεφερλή, αλλά και στις κριτικές που δέχεται από τους πελάτες του.
«Εννοείται ότι έχω φάει πολύ αυστηρές κριτικές για τα πιάτα μου και πολύ κράξιμο. Όπως κάνουμε εμείς στους άλλους, έτσι κάνουν και οι άλλοι σε εμάς. Και τώρα τα τελευταία χρόνια που έχει μπει και η τηλεόραση στο κόλπο και ο κόσμος έχει ξεθαρρέψει και μαθαίνει πιο πολλά πράγματα, είναι ακόμα πιο αυστηροί» τόνισε ο γνωστός σεφ.
Ο Έκτορας Μποτρίνι δήλωσε μεταξύ άλλων. «Πολλές φορές η ειλικρίνεια των πελατών οδηγεί στο καλό. Υπάρχουν όμως και πελάτες που δεν είναι καλοπροαίρετοι και αυτό είναι προβληματικό. Πρέπει να το διαχειριστείς σωστά. Σου λένε ότι το φαγητό είναι εξαιρετικό και μετά μπαίνουν και γράφουν».
Όσο για τα τηλεοπτικά του σχέδια; «Προσεχώς συζητάω να κάνω κάτι άλλο στην τηλεόραση. Την επόμενη σεζόν δεν θα συνεχιστεί το «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δικιά σου», έχει τελειώσει το συμβόλαιο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πάω με τον Μάρκο Σεφερλή για guest στο Δελφινάριο».